Haberler

    Galatasaray'dan ayrılan Babel, Emre Mor ve Nzonzi'nin performansları hayal kırıklığı yarattı

    Güncelleme:

    Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Olympiakos'a giden Emre Mor, ligde 1 dakika bile oynayamadı, sadece kupada bir maçta şans buldu. Ajax, Babel'in oynadığı maçlarda Avrupa Ligi ve Hollanda Kupası'ndan elendi. Nzonzi de büyük umutlarla gittiği Rennes'de ekstra işler yapamadı.

    G.Saray, ocak ayında kadrosunda yaptığı değişimle bambaşka bir kimliğe büründü. Ara transfer dönemindeki operasyon sonrasında zirve ile arasındaki 10 puanlık farkı 3 puana indiren sarı kırmızılılarda sadece 'gelenler' değil 'gönderilen' isimlerde de tam isabet sağlandı. Teknik direktör Fatih Terim'in ocak ayında gönderilmesini istediği Ryan Babel, Emre Mor ve Steven Nzonzi, yeni takımlarındaki performanslarıyla Terim'i haklı çıkardı. Bu oyunculardan özellikle Babel ve Emre'nin istatistikleri dibe vurmuş durumda.

    EMRE MOR 1 MAÇ OYNADI

    Fatih Terim'in 'ışık' göremediği için sezon sonunu beklemeden takımdan gönderilmesini istediği Emre Mor, Yunanistan'da '0' çekti! Olympiakos'un kiraladığı 22 yaşındaki futbolcu, ligde 5 maçta da 1 dakika süre alamadı. Olympiakos teknik heyeti bu 5 maçın 3'ünde kendisini kadroya dahi almadı. Emre Mor, Olympiakos forması ile sadece Yunanistan Kupası maçında 47 dakika süre alırken, skor ya da asist üretemedi.

    BABEL'Lİ AJAX İKİ KUPADAN DA ELENDİ

    Sezon sonuna kadar Ajax'a kiralanan Ryan Babel, eski kulübünde beklentilerin çok altında kaldı. Avrupa Ligi'nde şampiyonluğun favorisi olan Ajax, Babel'in iki maçta da forma giydiği son 32 turunda Getafe'ye elendi. Ligin ilk yarısında 2 yenilgisi olan Ajax, Babel'in transferi sonrasında çıktığı 7 karşılaşmada 3 mağlubiyet, 4 galibiyet aldı. Ajax, Hollanda Kupası'nda da Babel'in 72 dakika oynadığı maçta Utrecht'e 2-0 yenilip havlu attı.

    NZONZİ'Lİ RENNES KUPADA HAVLU ATTI

    Galatasaray'da aralık ayında antrenmanda sergilediği disiplinsiz davranışlar nedeniyle kadro dışı kalan Steven Nzonzi de yeni takımı Rennes'de ekstra işlere imza atamadı. Rennes, Fransa Kupası'ndan elenirken ligde ise Şampiyonlar Ligi bileti alabilmek için mücadele ediyor. Nzonzi de Emre ve Babel gibi gol ya da asist üretemedi. Galatasaray'ın ocak ayında Kayserispor'a kiraladığı Emre Taşdemir de sarı kırmızılı takımda skora katkı yapamadı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Emre Mor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    Kenan:

    Çokmu önemli nasılsa kiralıklar yeniden yuvalarına dönerler 6sarayın yıldızcıkları

    6
    8
    yanıtYanıtla
    Eski GS li:

    Anlayin Artik TR deki Futbolun Halini Hicbiryerde extra Yapamayacak Oynamayacakla Milyonlar veriyoruz Yazi cok yazik

    5
    4
    yanıtYanıtla
    GALATASARAY:

    ARTIK ŞİKEBAHÇELİ Mİ OLDUN YOKSA :DD

    yanıt3
    yanıt5
    Ali:

    Yat kazan

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Muslera:

    Ancak tembellik

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Muslera:

    OnlarEzikler

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KUMLUCALI UĞUR:

    Terim bu işi biliyor. çürük halkaları çıkardı, takım kendine geldi. Allah ona uzun ömürler versin. umarım tez zamanda sağlığına kavuşur

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title