Haberler

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Karşı Tarihte Bir İlk!

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-1 yenerek 22. şampiyonluğuna ulaştığı sezonda bir ilk yaşandı. Ezeli rakip olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 61 yıllık rekabette sarı kırmızılı ekip tarihinde ilk kez Fenerbahçe'ye 3 şampiyonluk fark atmış oldu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2018-19 sezonunda 22. şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı kulüp, bu şampiyonluk sonrasında Fenerbahçe ile ezeli rekabetinde de bir ilk yaşadı. Şampiyonluk sayılarında Fenerbahçe'ye karşı 22-19 öne geçen Galatasaray, 61 yıllık lig tarihinde ilk defa ezeli rakibine 3 şampiyonluk fark atmıştı.

FENERBAHÇE'NİN ATTIĞI EN BÜYÜK FARK

İki ezeli rakip arasında en büyük fark ise 1959 ile 1987 yılları arasında yaşanmıştı. Bu süreçte Galatasaray 14 yıl şampiyonluk sevinci yaşayamazken, şampiyonluk sayılarında Fenerbahçe de rakibine karşı 11-6 üstünlük sağlayarak rakibine 5 şampiyonluk fark atmıştı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Karşı Tarihte Bir İlk!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

zaza:

6s nin yükselişe geçtiği yıllar ile fetönün yükselişe geçtiği yıllara bakın!

9
22
yanıtYanıtla
ua:

kudurrrrrrr

yanıt13
yanıt4
cim bom:

hehe baska zaten bi bok yazamiyorsun 6-0 sahanisda kupa kaldirdik hala 6 sahanisda sampioyonluk kutladik hala 6sahanisi yakdiniz hala 6sampiyonluda 3 fark attik hala622sampiyonluk yasadik siz hala 4yildiz yükleniyor amk yaz yaz bitmez amk siz biraz daha acun tv8 para toplayin yoksa isiniz olmaz öpüyorum saygilar

yanıt7
yanıt2
ŞAPKACI:

ŞAMPİYON HEP BUDUR, SEN BAK BAK KUDUR. HAZMEDEMEZSEN YELLEN, BİZ KOYALIM SEN DELLEN. O MALUM ŞAHIZ DEŞİFRE OLDUKTAN SONRA BİZ HERSENE ŞAMPİYON SİZ DÜŞMEMEYE OYNUYORSUNUZ HA BİRDE DEMEKKİ FİNANSAL DESTEKTE ALIYORMUŞSUNUZ Kİ O GİTTİ DİLENCİLİĞİNİZ BAŞLADI. ŞİKE, FG. DİLENME. NE ARARSAN OLAN BİR TAKIMSINIZ VE ŞİKECİ. . . .

yanıt10
yanıt1
Şeyh Şamil:

Başkanı şikeden ceza almış, yine aynı başkanı fetöcü savcılarla top oynamış, istediği bütün hakemleri maçlarına atattıran bir takımdan bahsediyoruz=Fb. . . Bu kafayla daha çok dilencilik yaparsınız; çünkü Allah fesat adama bir şey vermez. . .

yanıt6
yanıt1
UA14:

BİZ DİYORUZ UEFA KUPASI SİZ 6-0BİZ DİYORUZ SÜPER KUPA SİZ 6-0BİZ DİYORUZ REAL MADRİD, JUVENTUS, MİLAN, MANCHESTERİ YENDİK SİZ 6-0BİZ DİYORUZ SAYISIZ ŞAMPİYONLUKLAR SİZ 6-0BİZ DİYORUZ MAYISLAR BİZİMDİR SİZ 6-0BİZ DİYORUZ SAHANIZDA KUPA KALDIRDIK SİZ 6-0VS. VS. VS. HERŞEY VİZYON MESELESİ

yanıt3
yanıt0
.:

ALİ KOÇ İLK SENESİNDE 2 GS KUPASI GÖRDÜ :):):)

21
0
yanıtYanıtla
ksk li mesut:

ne yalan söyleyeyim adamların onca hakkı gasp edildi, oyuncu ve teknik heyeti cezalar aldı yine de yılmadılar ve gözümüzün içine baka baka, bizleri ağlata ağlata şampiyon oldular. biz de dilenelim sağda solda, hayat mı lan bu. . .

15
4
yanıtYanıtla
KARA:

ŞİKELİ ŞAİBELİ ŞAMPİYONLUKLARA Bİ YENİSİNİ DAHA EKLEDİNİZ HEMDE 11 YABANCI FUTBOLCU İLE TEBRİKLER. . . .

7
11
yanıtYanıtla
.:

AĞLA

yanıt7
yanıt2
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title