Haberler

Galatasaray'dan Falcao'ya 130 milyonluk çılgın teklif!

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi kadrosuna katmak istediği Monaco'nun golcü oyuncusu Falcao'ya 3 yıllık toplam 130 milyon TL'lik bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın transfer görüşmeleri için yetkilendirdiği menajer Ahmet Bulut, bir süredir bulunduğu Monaco'dan İstanbul'a döndü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray oyuncuya yıllık 5,5 milyon euro garanti ücretin yanı sıra maç başı ve bonuslarla 7 milyon euroyu (43 milyon TL) bulan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Menajerler Jorge Mendes ve Ahmet Bulut yarın Monaco kulübü ile bir kez daha masaya oturacak.

"3-5 GÜN İÇİNDE NETLEŞİR"

Ahmet Bulut Falcao transferiyle ilgili TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Falcao hakkında şu an konuşmam doğru değil. Transfer için uğraşıyoruz. Falcao sözleşmeli bir oyuncu ve şu anda konuşmam doğru olmaz. Herkesi anlıyorum ama uğraşıyoruz. Transfer 3-5 gün içinde netleşir" dedi.

FALCAO NE DEMİŞTİ?

Monaco'nun Sampdoria oynadığı maç sonrasında konuşan Falcao, "Monaco yeni bir sözleşme teklifinde bulunmadı. Bu yüzden geleceğimi ve ailemi düşünmem gerekiyor. Gelen teklifleri inceliyorum. Bunlar kariyerim için iyi fırsatlar. Şu an teklifleri değerlendiriyorum. Bir profesyonel gibi davranacağım ama bütün bunların çabuk bir şekilde çözülmesini istiyorum. Başkan kalmamı istiyor ama dediğim gibi sözleşmemin bitmesine 1 yıl kaldı ve ailemi düşünmeliyim. Kariyerim için çok önemli teklifler aldım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

kurt:

yazık bu ülkenin parasına, biri de çıkıp ulan ne oluyor demiyor, yazık

18
13
yanıtYanıtla
ŞEREF GÖZÜBÜYÜK:

SALÇAO HAYIRLI OLSUN MALATASARAYA.

12
18
yanıtYanıtla
yazık:

Ülkemin parası kimlere nasıl gidiyor. Yazık!!!!!!!. Millet açlıktan kırılıyor. Buna engel olunması lazım. Kimse spor paketlerine üye olmaz. ve maçlara ilgi göstermezse futbol klüpleri bu parayı futbolculara veremez. Lütfen uyanın ve akıllı olun.

15
9
yanıtYanıtla
gs...:

yazık günah yapmayın bu paraya süper yetenekli 3 tane genç forvet alınır. Adam jubile yapacak verdiğin para kaybolacak Galatasarayın böyle bir lüksü yok.

18
3
yanıtYanıtla
Hayri:

Çüşşş o parayla kadro kurulur be

15
3
yanıtYanıtla
Ali:

Ya arkadaş geleceğe dönük futbolcular alın siz kar edin ilerde satın kasayı doldurun bir sene daha şampiyon olacam diye yaşı geçmiş adamlara 21 milyon €uro verilirmi biz ismi olanı değil bize en az 10 sene iş yapacak futbolcu lazım

11
4
yanıtYanıtla
rex:

bi bakıma dogru düşünüyorsun ama falcao gibi dünya yıldızı ve karakter olarak takımda bilik gorevi üstlenebilcek bir oyuncuyu takıma getirmek demek o takım için buyuk bir avantaj demek . . gs de bitane daha onun gibi yıldız yy-ok, herkese agırlıgını koyablir

yanıt0
yanıt0
Bune:

Yav bu adam bu kadar paraya degmez! Almayin, hata etmeyin, Cenk Tosun ve Babel daha iyi olur!

5
6
yanıtYanıtla
HASTA FENERLİ:

BAŞKA BİR MEVZU OLSA BU KADAR TARTIRŞMAYIZ, KÖPRÜ ÜCRETLERİNİ BENZIN MAZOT FIYATLARINI ET FIYATLARINI ELEKTRIGE DOGAL GAZA GELEN ZAMLARINI BU KADAR TARTIŞMAYIZ GİDERİZ GALATASAARAYI KONUSURUZ, AHHH AHHHHH

7
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

KONUŞURUZ GALATASARAYI ÇÜNKÜ GALATASARAY TÜRKİYE DEMEKTİR.

yanıt7
yanıt3
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title