Haberler

Galatasaray'dan Ajax'a giden Ryan Babel, hayal kırıklığı yaşadı

Güncelleme:

Galatasaray'dan Ajax'a kiralanan Ryan Babel, Hollanda'da beklentileri karşılayamadı ve aynı zamanda, beklediğini de bulamadı. Babel Ajax'ta istediği oyunu sergileyemediğini söylerken, yapılan eleştirilerin komik olduğunu söyledi.

Galatasaray'dan kiralık olarak devre arasında Ajax'a imza atan Ryan Babel, Hollanda ekibinde sahaya çıktığı 9 maçın ve son olarak Getafe'ye elenmelerinin ardından eleştiri oklarının hedefinde kalan isim oldu.

Hollandalı oyuncunun ayrılığı sonrasında Galatasaray 6'da 6 yaparken, tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılı ekipte iyi durumda olduğunu ancak Ajax'a alışamadığını kaydetti.

"KENDİMİ BULMAM GEREKİYOR"

Birçok farklı pozisyonda görevlendirildiğini vurgulayan Babel, "Açıkçası istediğim oyunu oynayamıyorum. Futbolcu olarak, iyi olmadığında anlarsın, şu anda da böyle bir dönemdeyim, böyle bir dönemden geçiyorum. Galatasaray'da belli bir seviyedeydim ve buraya da özgüvenle geldim ancak Ajax'ın farklı bir oyun stili var, burada kendimi bulmam gerekiyor. Solda, sağda, forvette, her yerde oynadım. Getafe maçında 2. yarıya solda başladım, sağ beke kadar oynadım." dedi.

"BİR GOL ATSAM, DÜNYANIN EN İYİSİ DERLER"

Kendisine yapılan eleştirileri "komik" bulduğunu belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Komik bulduğum konu ise, işler kötü gittiğinde benim yaptığıma başkalarına göre daha çok önem veriyorlar. Bu hataları yapan çok insan var, uluslararası arenada da var. 17 yaşındaki çocuklardan bahsetmiyorum. Sosyal medyadaki eleştirileri takip etmek gereksiz ama görüyorum. Ne kadar tecrübem olursa olsun, insanım ve duygularım var. Benden daha çok şey bekleniyor, anlıyorum. Kötü bir takımda tek başına öne çıkabilecek özelliklerim yok. Daha önce olduğum oyuncu değilim. Ben endişe edecek bir insan da değilim ve olayı dramatikleştirmek istemiyorum. Pozitifim, öz güvenim var, kendimdeyim. Takım olarak iyi bir yerde değiliz ve bu da futbol. Bir gol atsam, belki abartılı bir örnek ama bana dünyanın en iyisi derler. " ifadelerini kullandı.

Ryan Babel, Ajax'ta 9 maçta görev aldı ve sadece kupada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ryan Babel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

ABS:

Babel kusura bakmada el freni gibisin. . .

16
1
yanıtYanıtla
taze gol yemiş muslera suratı:

pamuk şekeri olur senden

13
0
yanıtYanıtla
3 GOL YİYEN ALTAY SURATI:

KADIKÖYDE ÇOK GÖRDÜK PAMUK ŞEKERLERDEN

yanıt6
yanıt2
...:

BABEL FUTBOLCU MU. . . ANCA BOŞ BOŞ KONUŞUR

11
0
yanıtYanıtla
Firat:

Komik mi geliyor? Milyon Para kazaniyorsun.. konusmaya gerek yok sadece futbol oyna hakkini ver

10
0
yanıtYanıtla
GS:

Sen gittin diye bayram ettik Babel.

3
0
yanıtYanıtla
bence:

33 yaş genç sayılır 34 olsa hadi yaşlı hadi futbol işi bitmiş denirde 33 genç sayılır bence

2
1
yanıtYanıtla
imparator vs belhanda:

virüs gibi bulaştı ruh hastaları sardı dört bi yanı

yanıt1
yanıt1
babs:

En iyi dönemini beşiktaş da yaşadın yaşında geçti bundan sonra performansın düşmesi normal kulüp kulüp gezeceğine bir kulüpde kalıp kariyerinin sonuna kadar devam edebilirdin ama daha fazla takipçi kazanıp youtuber olma derdine düştün

2
0
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Bu adama sasiyom bir turlu kapasitesini kullanmadı loo

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title