Haberler

Galatasaray'dan 2 Kupaya Çılgın Prim! Tam 20 Milyon TL

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü kesenin ağzını açma kararı aldı. Kulüp hem lig hem de kupada şampiyonluk gelmesi durumunda, 20 milyon liraya yakın bir rakamı oyunculara prim olarak verecek.

Galatasaray'da gelecek çifte şampiyonluk, prim uygulamasını yeniden devreye sokacak.

Sarı-kırmızılılarda uzun süredir sözleşmelerdeki özel maddeler ve bonuslar dışında uzun süredir prim vermeyen yönetim, kesenin ağzını açma kararı aldı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Sarı-kırmızılılar, hem lig hem de kupa şampiyonluğu durumunda hatırı sayılır bir primle karşı karşıya kalacak. Bu rakamın 20 milyon liraya yakın olacağı öğrenildi. Dağılımı ise teknik direktör Fatih Terim yapacak. Oyuncular arasında kime, ne kadar prim verileceğini sezonluk performansa göre Terim belirleyecek.

Her iki kulvarda da şampiyonluk havasına giren sarı-kırmızılılarda prim dopinginin zorlu fikstür öncesi takım üzerine olumlu etkisi yaratması bekleniyor. Hedefe ulaşılması halinde Galatasaraylı futbolcular beklediklerinin dışında bir para kazanacak.

"MORAL İÇİN ÖNEMLİ"

Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den futbolculara kupa uyarısı geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk maçtaki beraberliğin işlerini zorlaştırdığını belirten deneyimli hocanın, "Son yıllarda Malatya'da lig maçları bizim için kötü geçiyor. Bu istatistiği kupa yansıtmamamız gerekiyor. Malatya'da alacağımız iyi sonuçla sadece finale kalmaz, ligdeki zorlu maçlar öncesi moral de buluruz" diye konuştuğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

ua4:

kupa beyi galatasaray. var mı atarı olan?

10
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fenerin sapi sizlerin elinde güle güle kulanin pislikler

1
11
yanıtYanıtla
mhs:

Merak etme kupanın sapını sana verecezz şikeci

yanıt4
yanıt0
zavalli ali koc:

meydani bos buldular fener pisiirik kalinca ali koc yakti feneri ve fenerlileri

5
7
yanıtYanıtla
portakal ordakal:

TARAFSIZ OLARAK BAKMAK GEREKIRSE BU SENE SAMPIYONLUGU GALATASARAY HAK ETTI. FEDERASYON VE HAKEMLERE RAGMEN YARISTAN KOPMADILAR. IYI OLAN KAZANSIN.

7
0
yanıtYanıtla
ÜZÜCÜ:

Yani 3, 5 milyon euro falan. Tam da bu parayı alıp yıllarca hiçbir şey yapmayan Selçuk İnan''ın maaşı. İnşallah emeği geçenlere verirler parayı

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fenern ucte biri sizlerin olsun galata

2
4
yanıtYanıtla
CAPS:

dürümcüler de feneve maç başına dürüm pirimi versin

5
0
yanıtYanıtla
BARCALI:

Adamlar zaten bu kupaları almak için milyonluk sözleşmelere imza atıyolar sanki 3-5 kuruşmuş gibi bir de milyonluk primlerin verilmesi kadar saçma bir şey yok. Memlekette hangi insana sözleşmede taahhüt ettiği sorumluluğu yerine getirmesi için prim veriliyor ki? Ülkemizdeki en büyük israf kesinlikle futbol sektöründedir. Tam bir balon ekonomisi var.

2
1
yanıtYanıtla
adsız:

yönetim haklı 5 te 5 yapınca kupa bizde bunu dikkate almaları lazım oyuncuların

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title