Haberler

Galatasaray'da Terim ve scout ekibine transfer eleştirisi

Güncelleme:

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve 6 haftada sadece 9 puan toplayan Galatasaray'da yapılan transferler eleştiriliyor. Sarı kırmızılı ekipte bazı yöneticilerin Fatih Terim ve scout ekibine yaptıkları transfer tercihleri yüzünden tepki gösterdiği öğrenildi.

Süper Lig'de 6.hafta geride kalırken sadece 9 puan toplayan Galatasaray'da hem fizik kapasitesi yetersiz hemde formsuz futbolcuların çokluğu Teknik Direktör Fatih Terim'i düşündürüyor.

TAKIMIN YARISI HAZIR DEĞİL DİĞER YARISI FORMSUZ

Lemina, Falcao, Seri, Emre Mor için yoğun bir mesai harcayan teknik heyet, yıldız isimleri bir an önce hazırlama telaşına düşerken, Belhanda - Feghouli - Nagatomo - Mariano gibi tecrübeli futbolcuların neredeyse bitik durumda olmaları Fatih Terim'i düşünmeye sevk etti.

Galatasaray'da formsuz ve fizik kapasitesi bakımından yetersiz kalan oyuncular hakkında seferberlik ilan edilirken, tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in hem yardımcılarıyla, hem de Bartali'yle sık sık görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi.

YAPILAN TRANSFERLERE ELEŞTİRİ

Elindeki mevcut kadroyu toparlamaya çalışan Fatih Terim ve scout ekibine sert eleştiriler geldi.

Transfer sezonunda alınan futbolcuların ilk 6 haftadaki performanslarını ele alan yöneticilerin Terim'i transfer politikası yüzünden eleştirdiği öğrenilirken, kulüp içerisinde bazı isimlerin "Florya'ya getirilen oyuncuların hemen hemen hepsinin kariyeri düşüşte. Seri ve Lemina kiralandı fakat bu oyuncular İngiltere'de tutmamıştı, Andone de öyle. Emre Mor uzun zamandır Celta'da forma giymiyordu, Şener Fenerbahçe'de yedek kulübesine hapsolmuştu, bu futbolcuları yeniden sahaya döndürmek kolay olmayacak, kadro mühendisliği yapılırken bunlara çok dikkat etmemiz gerekiyordu, bu transferleri nasıl yaptınız?" görüşünü savundukları belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (42)

Ayhan BAYOĞLU:

Sezon sonunda yine Şampiyon Galatasaray olacak. Her sene başında aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız mı? Uydurup uydurup yazmayın. Yönetimden kim böyle bir şey söylemiş ismini verin bakalım doğru mu? Galatasaray''ı yıpratma çabanız işe yaramayacak boşuna uğraşmayın. ŞAMPİYON YİNE GALATASARAY.

27
17
yanıtYanıtla
boş yapma gene:

sizi duyanda lig tarihinin hepsinde siz şampiyon oldunuz sanar serkan çınar kadro dışı kaldı sizin iş zor

yanıt10
yanıt10
1903:

GEÇEN SEZON Kİ GİBİ 2 PENALTI 1 KIRMIZI KARTLA HALLEDERSİNİZ.

19
16
yanıtYanıtla
....:

vay anasını elinde canavar gibi topçular var adamlara suç buluyor zımparator taktik maktik yok bam bam de onlara seni de hoca sanıyorlar ya yazık

14
10
yanıtYanıtla
can:

pislik herif

14
9
yanıtYanıtla
istfb:

BİN BETER OLUN İNŞALLAH, MAFYACILIK OYNAMAYA DEVAM EDİN

8
9
yanıtYanıtla
BOZUK SİCİL:

ÇAKMA İMPARATOR ALIŞMIŞ BAŞKASININ KURDUĞU TAKIMIN BAŞINA GELİP ŞAMPİYON OLMAYA. BU SENE KENDİ KURDUĞU TAKIM BÖYLE DAĞILIR İŞTE BU ADAM ŞİŞİRİLMİŞ BİR SAHTE KABADAYIDAN ÖTE BŞY OLAMAZ.

9
6
yanıtYanıtla
FENEV AĞLAMA FENEV AĞLAMA:

:):):):)

yanıt2
yanıt6
Beşiktaşlı 1 9 0 3:

Abartmayın be kardeşim. Gizli bitirici oyuncuları olan hakemler bir el atınca hemen maç daha başlamadan biter zaten. Hakemin gücü gs nin rakibini yendi.

6
7
yanıtYanıtla
KUMLUCALI UĞUR:

Çok enteresan bir teşhis. Gülmemek elde değil. kümede kalmanızı isteriz :)

yanıt5
yanıt2
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title