Haberler

Galatasaray'da Takımdan Ayrılacak İlk İsim Belli Oldu!

Güncelleme:

Everton'ın 25 milyon euro istediği Henry Onyekuru'nun Galatasaray macerası sezon sonuyla son bulacak.

Kadıköy'de attığı golle 20 yıllık galibiyet hasretine son vermeye çok yaklaşan Henry Onyekuru'nun kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve satın alma opsiyonu bulunmuyor. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, 21 yaşındaki sol açığı tekrar kiralamak istese de Onyekuru'nun kariyerine Türkiye'de devam etme şansı kalmadı.

15 MİLYON EUROLUK TEKLİF ALDI

Onyekuru'nun bonservisine sahip olan İngiliz ekibi Everton, oyuncunun çalışma izni sorununu halletmeye çalışıyor. İspanyol, Fransız ve Alman scoutlar tarafından Galatasaray'daki performansı yakından takip edilen Onyekuru için Everton'a şimdiden 15 milyon euroluk teklif geldi.

Galatasaray'da Takımdan Ayrılacak İlk İsim Belli Oldu!

EVERTON 25 MİLYON EURO İSTİYOR

İngiliz ekibi 8 milyon euro yatırım yaptığı 1997 doğumlu yıldız adayı için 25 milyon euro bonservis talep ediyor. Yaz transfer dönemine -3 milyon 300 bin euro bütçe ile başlayacak Galatasaray'ın Heny Onyekuru'yu mevcut şartlarda satın alma ihtimali söz konusu değil.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henry Onyekuru Galatasaray Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

LEZBİYEN BERKAY-İİBF Lİ:

TT ARENADA BÜYÜK BEŞİKTAŞ, GS Yİ YENECEK.

4
18
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Fenev Sahasinda GS beraraber kalarak ne kadar cok sevindigine Alanya spora yenilmesine o kadar üzülmedi buda bize büyük takim kücük takim farkini ortaya kokuyor..

13
2
yanıtYanıtla
Firat:

Cok hizli bir futbolcu ama pas vermeyi pek sevmez. Gitsin. Yerine Sivastan diabete gelsin

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

pilav ustu kuru henry onyekuru

3
2
yanıtYanıtla
RVR:

Oraya daha iyi bir kanat oyuncusu transfer edilmeli. Dönebiliyorsa rodrigues de olur. Çok top eziyor sağı solu belli olmuyor. Yeterli zaten bu kadar

3
0
yanıtYanıtla
xd:

Bu beyinsize kim 25 milyon bonservis verir. Akıl almıyor.

1
2
yanıtYanıtla
Kuru:

Fizigi maalesef cok zayif. Birzamanlar Trabzonda oynayan Alanzinho gibi .OK da aslinda fena degildi.

2
0
yanıtYanıtla
aho:

Acaba nasıl bir transfer politikası izlenecek. İşimiz zor kadroda net eksikler var iken eğer içerikteki miktar kadar içerideysek araplar ve çinliler ile arayı iyi tutmak şart.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title