Haberler

Galatasaray'da Sofiane Feghouli Kıymete Bindi

Güncelleme:

Galatasaray'ın tecrübel oyuncusu Feghouli'nin sözleşmesinde, "İki sezon sonunda 4 milyon 250 bin euro getirmesi durumunda serbest kalır" maddesi yer alıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Cezayirli oyuncunun bu maddeyi kullanarak gitmesinden çekiniyor.

Galatasaray'ın ligin ikinci yarısındaki yükselişinde en önemli paylardan birine sahip olan Cezayirli futbolcu, kıymete bindi. 2 sene önce West Ham United'tan 4 milyon 250 bin euroya transfer edilen sarı-kırmızılı oyuncu ile 5 senelik anlaşma yapılırken özel bir madde konumuş, 2 sene sonunda 4 milyon 250 bin euro getirmesi durumunda serbest kalacağı maddesi sözleşmesine eklenmişti.

FATİH TERİM KADRODA TUTMAK İSTİYOR

Geçen yaz ve hatta devre arasında gitmesi istenen yıldız futbolcunun yükselen formu sonrası yeniden değer kazanması, teknik heyetin kararını değiştirdi. Feghouli'nin performansından memnun olan teknik direktör Fatih Terim'in 29 yaşındaki futbolcuyu kesinlikle kadroda tutmak istediği bildirildi.

3 MİLYON 850 BİN EURO KAZANIYOR

Sarı-kırmızılılar şimdi Feghouli'nin sözleşmesindeki özel maddeyi kullanıp gitmesinden çekiniliyor. Ancak Cezayirli futbolcunun İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok sevmesi bu ihtimali zayıflatıyor. Ayrıca bir sezonda 3 milyon 850 bin euro garanti para alması da takımda devam etmesini güçlendiriyor.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

West Ham United Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

öyl:

umarım gs seneye ligi 15. sırada bitirir

4
19
yanıtYanıtla
1:

Bizi kendinize benzetmeyin . O sizin gibi küçük takımların yapabileceği bir iş

yanıt17
yanıt1
ME:

FENER Mİ BU ?

yanıt0
yanıt0
beter olma yener ol:

GS ın defansı müthis ama her maça linnes ve derbilere kesinlikle donk ile çıkmalı. Çıkmaza görürsünüz en zor fikstür kağıt üstünde GS ın ama en fit takımda GS. Başak hep son dakikada kurtarıyor.

12
0
yanıtYanıtla
rex:

dönen paralara bak, gerçekten bu hayat çekilmiyor , bu adaletsizlikler oldugu sürece psikolojisi bozulan insanların her geçen gün artması cok normal . . 3. 850 milyon euro benim ölene kadar hyatımı kurtaracak para adam bir yılda alıyor , para cıkıyor kalbinde dürüstlük olmayan herkes yanlış yollara saparak cok paralar kazanıyor bol keseden harcıyorlar , biz de dürüst kalalım diye açlıktan ölüyoruz bu nasıl adalet lanet olsun

11
0
yanıtYanıtla
:

ÖNCEKİ SAÇMA YÖNETİMİN İŞLERİ İŞTE

5
1
yanıtYanıtla
HA HA HA:

BUNDAN BİR HALT OLMAZ

0
2
yanıtYanıtla
hemen gittsinnn:

hemen gitsin

1
0
yanıtYanıtla
KWO:

YAW ARKADAŞ! bu takımda MUSLERA, DONK, NAGATOMO, MARİANO, EMRE AKBABA dışında herkesi gönderin. . . yeni bir takım kuralım, bu modellerin bi üst seviyesi yok. . . en fazla bu kadar olur. . . . Bize ses getircek topçular lazım. .

0
0
yanıtYanıtla
M .F:

BUNUN HIZLISI LAZIM BİZE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title