Haberler

Galatasaray'da Şener, Emre ve Lemina takımla çalıştı

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Şener Özbayraklı, Emre Akbaba ve Mario Lemina antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Ryan Babel ve Sofiane Feghouli ise salonda fizyoterapistler eşliğinde çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray, Tuzlaspor yenilgisinin ardından ara vermedi ve Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda dün akşam oynanan Tuzlaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında tam süre alan futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise salonda core ve stabilizasyon hareketleriyle antrenmana başladı. Daha sonra sahada beşe iki dar alan pas oyunu oynandı. Antrenmanın devam eden bölümünde dar alanda pasa yönelik çalışma yapılırken ana bölümünde çift kale oyun yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

ŞENER, EMRE AKBABA VE LEMINA TAKIMLA ÇALIŞTI

Şener Özbayraklı, Emre Akbaba ve Mario Lemina antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Ryan Babel ve Sofiane Feghouli ise salonda fizyoterapistler eşliğinde çalışma yaptı.

Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.30'da yapacağı antrenmanla tamamlayarak mücadele öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

AYŞE:

EMRE KARDEŞİMİZ YERİN BİZDE BAMBAŞKA BİRAN ÖNCE GEL SENİ SEVİYORUZ

16
3
yanıtYanıtla
Kenan:

TUZLAYINDA KOKMASIN

yanıt2
yanıt6
DERBEDER CİMBOMLU:

ARTIK BEKLENTİ İÇİNDE OLMAKTAN BIKTIK OLMUYORSA ZORLAMAYIN BIRAKIN.

7
1
yanıtYanıtla
AYŞE:

OLUCAK VAZGEÇMEK YOK BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

yanıt13
yanıt2
XXXL:

galatasaray gol makinasına ne zaman dönüyor pardaon para makinası falko diyecektim

3
4
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Dönüsü muhtesem olacak merak etme.

yanıt5
yanıt1
6Ssizi:

Siz bitti demeden bitmez mi ? Noldu gönderilen hakemleri tekrar mı transfer edeceksiniz ? Mayıslar hrsızlarındır!!!!

3
2
yanıtYanıtla
BEKTAŞ:

Senin takımından daha uzman hırsızmı var lavuk.Başkanınız bile hapiste yattı mayıslar bizimdir zorunamı gitti yine bizim olacak hakemler sizin işiniz senelerdir ağlıyonuz lavuk

yanıt1
yanıt0
FBESKISEHIR:

Ne vurdu TUZLAAAAAA!!! ve PARAtor sanaaaaa!!! Tabi Allah daha beter etsin! Çaldıklarınız bir bir çıkıyor!

1
4
yanıtYanıtla
Firat:

Önce Falcao gelsin diye canimiz cikiyor simdide Falcao oynasin diye canimiz cikiyor

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title