Haberler

Galatasaray'da sakat futbolculara Lemina da eklendi

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam ederken, Mario Lemina'nın sağ diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edildiği belir

Galatasaray Kulübü, milli takımından dönen Gabonlu futbolcusu Mario Lemina'nın sağ diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edildiğini duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Süper Lig'in 12. haftasında 22 Kasım Cuma günü Medipol Başakşehir'le oynanacak karşılaşmanın hazırlığının teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüğü belirtildi.

LUYİNDAMA'NIN SON DURUMU TETKİKLERİN ARDINDAN BELLİ OLACAK

Gabon Milli Takımı'ndan dönen Lemina'yla ilgili yapılan açıklamada, "Lemina sağ diz iç yan bağındaki zorlanma nedeniyle günü tedaviyle geçirdi." denildi. Sarı-kırmızılıların Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nda forma giyen oyuncusu Christian Luyindama'nın da milli maçta sakatlandığı aktarıldı. Luyindama'nın durumunun İstanbul'a döndükten sonra yapılan tetkikler sonucu ortaya çıkacağı ifade edildi.

Galatasaray'da sakat futbolculara Lemina da eklendi

"FALCAO İSPANYA'DAKİ TEDAVİSİ BİTİNCE İSTANBUL'A DÖNECEK"

Milli takımlarından sakat dönen diğer futbolcular Fernando Muslera'nın bel ağrısı ile Ryan Babel'in ise sol dizindeki efüzyon (sıvı birikimi) nedeniyle günü tedaviyle geçirdiği kaydedildi. Takımdan ayrı özel program uygulanan futbolculardan Şener Özbayraklı'nın salonda, Younes Belhanda'nun ise sahada çalışma yaptığı bildirildi. Tedavisinin planlanan programı dahilinde İspanya'ya giden Radamel Falcao'nun, buradaki tedavi süreci sonrası İstanbul'a döneceği aktarıldı. Bir diğer sakatlığı bulunan futbolcu Florin Andone'nin ise günü özel bir tedavi programı dahilinde geçirdiği açıklandı.

Kaynak: AA / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (20)

KRALALEX21:

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

8
10
yanıtYanıtla
GS LI:

BÖYLE DEVAM EDERSE SAHAYA MECBUR FATİH TERİM, ÜMİT DAVALA, HASAN ŞAŞ VS ÇIKACAK.

12
1
yanıtYanıtla
FB Lİ OLMAK AYRICALIKTIR:

İnşallah hepsi BASUR olur !!!

7
2
yanıtYanıtla
KUŞ AVCISI:

ŞİKECİ KUŞLAR SİZ HİÇ AMA HİÇÇÇÇÇ KONUŞMAYIN!!!!

yanıt4
yanıt2
İlbeyi:

Gözü aydın gs düşmanlarının.

5
3
yanıtYanıtla
fb:

ulan nasıl bir yorum bu sanki adamlar sakat olmazsa bir halt olacakta böyle bir yorum yapıyorsun gördük adamlarınızı şampiyonlar liginde 6, 0 sonuç bence sen bunu sorgula

yanıt3
yanıt3
kurt34:

nazar oldular heralde. deve falan kesmek lazım.

7
0
yanıtYanıtla
UAGS:

ALLAH VAR GAM YOK. . . . . YİNE ŞAMPİYONUZ. . . . . . SİZİ GİDİ PİYONLAR :))))

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

beter olun turkiyenin yuz karalari

4
1
yanıtYanıtla
DERBEDER CİMBOMLU:

YEDEKLERE GÜN DOĞDU BU FIRSATI İYİ KULLANSINLAR.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title