Haberler

    Galatasaray'da Fenerbahçe galibiyet için futbolculara 500 bin euro prim verilecek

    Güncelleme:

    20 yıl sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenen Galatasaray'da futbolculara verilecek prim miktarı belli oldu. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, galibiyet nedeniyle takıma 500 bin euro prim dağıtılacağını duyurdu.

    Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisi öncesinde hafta içi sarı kırmızılı futbolculara tam 7 milyon euroluk ödeme dopingi yapan Galatasaray yönetiminden bir jest daha geldi. 90 dakikanın bitiş düdüğü ile galibiyet coşkusunu yaşayan futbolculara müjdeyi 2. başkan Abdurrahim Albayrak verdi.

    Hafta boyunca antrenmanda ve Zorlu'daki Raffles Otel'deki kampa sarı kırmızılı takımı bir an olsun yalnız bırakmayan Albayrak maç sonunda oyuncuları tebrik etmek için soyunma odasına indi. Karşılaşmadan önce "Kazanın gerisini bize bırakın" diyen Galatasaray 2. Başkanı burada takıma sürprizini açıkladı.

    500 BİN EURO PRİM

    Son derece mutlu ve coşkulu olan Galatasaraylı futbolculara Fenerbahçe galibiyeti için özel prim verileceğini ifade eden 2. başkan Abdurrahim Albayrak rakamı da 500 bin euro olarak açıkladı. Sarı kırmızılı yönetim futbolcuların Kadıköy'de ortaya koyduğu futbol ve galibiyetten ötürü olağanüstü bir uygulamaya giderek bir anlamda Fenerbahçe maçı için TFF'den 3 puan için alınacak parayı takıma dağıtma kararı aldı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
    500

    Yorumlar (31)

    EN BÜYÜK FENERBAHÇE:

    NE BÜYÜKSÜN SEN FENERBAHÇE. KAÇ GÜNDÜR SENİNLE YATIP SENİNLE KALKIYORLAR, SENİ YENEBİLME ŞEREFİNE NAİL OLDUKLARINA SEVİNİYOR, ÇILDIRIYORLAR. İYİ Kİ VARSIN FENERBAHÇEM

    5
    28
    yanıtYanıtla
    böyle bişey olabilir mi ya D:

    AHKİHKOHKOHHHH :D

    yanıt7
    yanıt0
    O DEĞİL DE:

    O değil de fenerbahçe 5 yıldır kendi sahasında Galatasarayı yenemiyor fener için yeni bir tarih başladı

    yanıt9
    yanıt1
    oğuzhan:

    siz 20 yıldır kadıköyde gs ile yatıp kalkıyordunuz ne oldu şimdi ?

    yanıt2
    yanıt2
    1234:

    fenere prim vermeyin

    29
    2
    yanıtYanıtla
    bu ne lan.:

    size yakında vereceğiz primleri bekleyin. ss. ts. bfk. bjk. alanya.

    7
    18
    yanıtYanıtla
    Hmmmm:

    Şİmdi de başka takımlara mı bel bağladınız :)

    yanıt10
    yanıt3
    Özbay:

    Fenerbahçe büyük takımların ağası bunu böyle bilin

    8
    16
    yanıtYanıtla
    Fanatik:

    Bu ağa züğürt ağadır loo !

    yanıt4
    yanıt2
    CAN DEP:

    Ana sütü gibi helal hoş olsun fazlasiyla hak etiler..Böyle bir sey olabilirmi ya..

    17
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title