Haberler

Galatasaray'da Diagne Rizespor Maçından Sonra Akhisarspor Maçında da Penaltı Kaçırdı!

Güncelleme:

Galatasaray'da Mbaye Diagne, teknik heyetin "Penaltıyı Selçuk İnan kullansın" sözlerine "Bana bırakın" karşılığını verdi. Penaltıyı kullanan Senegalli oyuncu, topu Fatih'e nişanladı.

Galatasaray'da Ziraat Türkiye Kupası finalinde penaltı krizi yaşandı. Karşılaşmanın 66. dakikasında Martin Linnes'in düşürülmesi sonrası kazanılan penaltıda Fatih Terim ve yedek kulübesinden penaltının Selçuk İnan tarafından kullanılması söylendi ancak topun başına geçen Mbaye Diagne kendisi kullanmak istedi. Penaltıda Akhisarspor kalecisi Fatih Öztürk gole izin vermedi.

RİZE'DE DE AYNISI YAŞANMIŞTI

Bu pozisyonun bir benzeri 32. haftada oynanan Çaykur Rizespor maçında da yaşanmıştı. Diagne karşılaşmada kazanılan ilk penaltıyı gole çevirememiş ve kazanılan ikinci penaltıyı da kendisi kullanmak istemiş ve penaltıyı gole çevirmişti.

SİNAN BU KEZ TOPU ALDI

75. dakikada savunma arkasına doğru atılan topa hareketlenen Diagne, ceza sahası içinde Miguel Lopes'in arkadan yatarak yaptığı hamle sonrasında yerde kaldı. Galatasaraylı oyuncular penaltı bekledi ancak Suat Arslanboğa oyunu devam ettirdi. Suat Arslanboğa pozisyonu izlemek üzere VAR monitörüne yöneldi ve bir penaltı kararı daha verdi. Bu kez penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Sinan Gümüş, sağ köşeye yerden yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Martin Linnes Mbaye Diagne Selçuk İnan Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (28)

Mehmet:

İki penaltıya da kimse penaltı değildi diyemez. Galatasaray hak etti sonuna kadar.

27
15
yanıtYanıtla
yorumcu:

Ya oğlum penaltıyı atamayacaksan bırak hakeme o atsın, sonra üzülüyorsun.

22
16
yanıtYanıtla
BJK FEDA:

hakem atardı :) hak var hukuk var. ama cinconda yok

12
20
yanıtYanıtla
TEK BÜYÜK:

size bedavadan şampiyonluk verdiler hala konuşuyorsunuz utanmadan. . . .

yanıt6
yanıt2
yorumcu:

Kaçırdım diye üzülme, hakem var bir tane daha verir.

14
16
yanıtYanıtla
yorumcu:

hak etmiş gibi sevindi garipler,

10
17
yanıtYanıtla
Hüsamettin kömürcü.:

TFF de bu hakemlerde beş kuruş etmez. Delikanlı adamlar lazım. TÜRKİYE. ye. Çok iyi takım diyorlarya bu sarı kırmızılı takıma eleyebilseydi ya benfikayı.

9
9
yanıtYanıtla
ADSIZZ:

ELEDİK ZAMANINDA, AMA HER SENE SÜPER OLACAKSIN DİYE BİR KAİDE YOK YANİ GİDİP REAL MADRİD NE DURUMDA ŞUANDA BAKABİLİRSİN ADAMLAR DİBİ YAŞIYOR

yanıt1
yanıt0
Cevaben:

Türkiye de çok iyi takım. Avrupa da bu futbolla bişey yapamaz. Gs liyim.

yanıt1
yanıt0
Adınızı YazınKEDİCİK:

kaçırsa bile gene penaltı verleceğini biliyor nasılolsa

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title