Haberler

Galatasaray, Benfica Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Portekiz temsilcisi Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Galatasaray, Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmanın oynanacağı Işık Stadyumu'nda teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenmana ısınma hareketleriyle başlandı.

Daha sonra koordinasyon sürat çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde ise pas oyununun ardından taktiksel çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray, Benfica Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

Murat:

Haydi Benficam koy cincona, eğlence başlasın

8
10
yanıtYanıtla
GALATASARAY''''LI:

bende sana

yanıt6
yanıt3
FB - BJK:

BAŞARILAR BENFİCA CİNBOŞ A HARD YAP

5
9
yanıtYanıtla
gs li:

siz küme yolunda koşmaya devam edin. bi ara sizinle hard hard konuşuruz

yanıt0
yanıt1
CAPS:

Benfica''ya döşeme yapmakla feneve döşeme yapmak arasında hiçbir fark yok

8
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

DOĞRU, ÇÜNKÜ BECEREMİYORUZ VE MAALESEF ONLAR BİZE DÖŞÜYOR.

yanıt4
yanıt3
TEK GERÇEK GS:

SÜPER LİGDE Kİ TAKIMLAR FENEVE 3 ER PUAN VERSİNLERDE KÜME DÜŞMESİNLER. . . . )))))

7
5
yanıtYanıtla
KSK Li MESUT:

Onu bunu bırakın da, benfica nasıl da iteledi conconlara ama, bugün de fantazi yapacak. Conconlar maçtan önce yeneceğiz derler, maçtan sonra da, olsun bizim kupamız var diyip avuturlar kendilerini. Neyse şimdi atlarlar bu yoruma. He He diyin geçin millet...

3
7
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

bu gun cincon ILK TURNUVAYI TER EDIR INSALLAH SONRA KUPAYI SONRADA LIQI . O ZAMANDA SONDA ELINDE HEC BIR SEY KALMAZ INSALLAH

2
8
yanıtYanıtla
GALATASARAY''LI:

Senin Galatasaray''ı eleştirmek ne haddine Galatasaray kim siz kimsiiniz ? Senin eleştirebileceğim takımlar erzurumspor, rizepor, akhisar ve ankaragücüdür. Sizin rakipleriniz o anadolu kulüpleri ek olarak bizim avrupa da ki başarılarımız kadar fenerin son 11 yılda ki başarısı yok denecek kadar az. Bugün hem Avrupadan eleneceksniz pazarteside beşiktaş sizi kümeye sokacak neyse ağlamaya devam et.

yanıt12
yanıt3
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title