Haberler

Galatasaray, Belhanda'nın Yerine Teji Savanier İçin Teklifte Bulundu

Güncelleme:

Galatasaray, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Younes Belhanda'nın yerine Nimes'te forma giyen Teji Savanier için teklifte bulundu.

Galatasaray, Al İttihat'a gitmesi an meselesi olan Younes Belhanda'nın yerine alacağı ismi belirledi. Fransız basınına da yansıyan haberlere göre Galatasaray yönetimi Nimes'te forma giyen Teji Savanier'i kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Cim-Bom'un 27 yaşındaki Fransız futbolcu için Nimesli yöneticilere 6 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği kaydedildi. Oyuncu ile yapılan ilk görüşmelerin de olumlu geçtiği ifade edildi.

Galatasaray, Belhanda'nın Yerine Teji Savanier İçin Teklifte BulunduSavanier

TEJI SAVANIER OLMAZSA YERİNE OUSSAME TANNANE

Galatasaray Yönetimi, Savanier'de pürüz çıkması durumunda alternatif olarak Utrecht'te kiralık olarak oynayan ve bonservisi St. Etienne'de olan Ousasme Tannane devreye girecek. Tannane 10 numaranın yanında kanatta da oynuyor.

Galatasaray, Belhanda'nın Yerine Teji Savanier İçin Teklifte BulunduTannane

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

BARCALI:

Atalay var Mutlu Aksu var transfere ne gerek var sat Belhandayı gitsin

8
1
yanıtYanıtla
GSLİ:

Lionel Messi var Barcelona diye bir takımda onu alın derim.

5
0
yanıtYanıtla
KILKUYRUK:

BIRAKIN ARAPLARI YA İSKANDİNAV YADA ALMAN ALIN . . . DISIPLINLI OYUNCU ŞART

2
0
yanıtYanıtla
ali:

Kadıköy deki deplasmana gelmeden hepsi kaçmaya başladı önce rodrigez sonra belhanda kötü oldu

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title