Haberler

Galatasaray Babel İle Anlaştı! İşte Ücreti

Güncelleme:

Galatasaray'ın Everton'dan kiralanan Onyekuru'nun yerine kadrosuna katmak istediği Babel ile yıllık 2,5 milyon eurodan anlaştığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da bir yandan da transfer çalışmaları yapılıyor. Sarı kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru'nun geleceği merak ediliyordu. Galatasaray'ın Onyekuru'nun yerine Ryan Babel'i transfer etmek istediği öne sürüldü.

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transferde ilk hedef Ryan Babel olacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham ile 6 aylık sözleşme imzalayan ve İngiliz ekibinin ligden düşmesinin kesinleşmesiyle birlikte sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Hollandalı futbolcunun, Galatasaray'a transfer olacağı belirtildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Babel'in menajeriyle temasa geçen sarı kırmızılı yöneticiler 1+1 yıllık sözleşme teklifi yaptı. Galatasaray, Babel'i transfer ederek Everton'dan kiralanan Onyekuru'nun boşluğunu doldurmak istiyor. Sarı kırmızılılar, Babel'e yıllık 2,5 milyon euro teklif etti.

BABEL'İN FULHAM KARNESİ

Devre arasında Beşiktaş'tan, Fulham'a transfer olan Ryan Babel, Premier Lig'de oynadığı 11 maçta 3 gol atarken, 3 asist yaptı. Ryan Babel Chelsea ve Liverpool maçlarında 1 gol, 1 asistlik performans sergilerken 3 golünü Watford, Liverpool ve West Ham maçlarında kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ryan Babel Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

bombastic:

babeli alırsanız yazıklar olsun size onyekuru gibi genç ve başarıya aç birini alın bitik babeli değil

9
9
yanıtYanıtla
ONYEKURU MU...:

Onyekuru beş para etmez. Babel şu yaşında bile onyekuruya 10 basar. Onyekuru orta yapmayı bilmez, pas vermeyi bilmez, şut çekmeyi bilmez. Takım oyununa uyum sıfır. Tek özelliği hızlı olması o da bir işe yaramıyor.

yanıt1
yanıt0
Henrry:

Babeli oynatmak istiyorsan beklerin öküz gibi efor harcamalı onyekuru en azından bu konuda iyidi ve hatırlarsanız beşiktaşta başarılıyken bekleri heşeyi hazırlıyordu varmı bizde o beklerden

yanıt0
yanıt0
ziyaa:

Biraz da sarıya boyatsın kafayı tam uyumlu olur GS ye

9
4
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞK:

İKİNCİ BİR DİAGNE MUHABBEETİ DOĞUYOR GENÇLER, BİZE YİNE BOL BOL KAHKAHA :) TEŞEKKÜRLER GALATASARAY!! :) :)

6
5
yanıtYanıtla
hisense:

Babel GS''ye yakışır ! Gelecek sezon saçının bir yarısını sarıya boyar ve herkesten çok Galatasaraylı olup çıkar .

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ÇÖP

5
4
yanıtYanıtla
baybars:

gs ye yaramaz. boş transfer olur. paraya yazık.

5
2
yanıtYanıtla
Siyah Beyaz:

PEKİ BABELİN BUNDAN HABERİ VAR MI ?

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bakalimne kadar kalacak görecegiz galatasarayda beyler hodri meydan

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title