Haberler

Galatasaray son dakikada yıkıldı!

Güncelleme:

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçta 10 kişi kalan rakibinin 88 ve 90. dakikalarda attığı 2 gole engel olamadı ve 1 puana razı oldu.

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, taraftarı önünde Ankaragücü'nü konuk etti. Sarı-kırmızılılar 2-0 öne geçtiği mücadelede son dakikalarda yediği 2 golle sahadan beraberlikle ayrıldı. Mücadelede Galatasaray'ın gollerini 53. dakikada Feghouli ve 83. dakikada penaltıdan Belhanda kaydetti. Ankaragücü'nün golleri ise 88. dakikada penaltıdan İlhan Parlak ve 90+1. dakikada Kitsiou'dan geldi.

Galatasaray son dakikada yıkıldı!

Bu beraberliğin ardından Galatasaray 24, Ankaragücü ise 10 puana ulaştı. Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray, Göztepe'ye konuk olacak. Ankaragücü de Antalyaspor deplasmanına çıkacak.

Galatasaray son dakikada yıkıldı!

MÜCADELEYİ 28 BİN KİŞİ İZLEDİ

Türk Telekom Stadyumu'ndaki mücadeleyi 28 bin 460 biletli seyirci izledi. Ankaragücü taraftarı da deplasman tribünündeki yerini aldı. Bir önceki iç sahadaki Alanyaspor maçını ise 28 bin 711 biletli seyirci takip etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Şansalan Galatasaray Ankaragücü Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (46)

Marcao senin ben:

Bu GS topçularını tuzlamak lazım hepsi kokuşmuş.

117
3
yanıtYanıtla
Bu GS mı kim inanır:

Terim bu saatten sonra lokanta işletsin.

71
1
yanıtYanıtla
Selahattin:

KEBABIMA DOKUNMA. .

yanıt4
yanıt0
Hayırdır niye ala duruyor:

Terim istifa etsin artık Ocak ayı gelince takım mı şahlanacak.

59
3
yanıtYanıtla
Yazıklar olsun:

Atı alan üsküdarı geçti artık.

56
1
yanıtYanıtla
((GS)):

artık oyuncular için yorum yapmayacağım ama sadece şunu söylemek istiyorum bu kadar arkanızda duran sizİ destekleyen zamanından harcayıp sizi izlemeye gelen bu taraftarın fedakarlığına karşılık sizin verdiğiniz bu cevaba YAZIKLAR OLSUN DİYORUMMMM !!!

39
2
yanıtYanıtla
hadi bakalım:

bende yenecek sandım Galatasaray nerdeeee maç kazanacak ruh yok anlayın artık

32
1
yanıtYanıtla
UNİ BJK:

VALLA GUNUN KOMEDİSİ FIKRASI G. SARAY. YESSS

27
0
yanıtYanıtla
ömer:

istifa etmek icin seyircinin ayaklanmasınımı bekliyorsunuz

21
0
yanıtYanıtla
ÇAKMA İMPARATOR:

NERESİ ŞOK ALIŞTILAR GELENDEN GİDENDEN YEMEYE

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title