Haberler

Galatasaray'a Marcao ve Luyindama'dan 25 milyon euro!

Güncelleme:

Galatasaray'a 3 İtalyan ekibinin istediği Marcao için 10 milyon euro, İngiltere Premier Lig'den 2 talibi olan Christian Luyindama için ise 15 milyon euroluk teklif geldiği iddia edildi.

Galatasaray ligde şampiyonluk hesapları yaparken kadrosundaki isimlere şimdiden cazip teklifler olduğu ortaya çıktı. Menajerlerin sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalarak özellikle Christian Luyindama ve Marcao için gelen önerileri yöneticilere ilettiği öne sürüldü.

MARCAO'YA 3 TALİP

Luyindama'yı İngiliz kulüplerinden Everton ve West Ham'ın istediği ve 15 milyon euroya kadar çıktığı öğrenildi. Sabah'ta yer alan habere göre Marcao'yu ise İtalyan kulüplerinden Udinese, Atalanta ve Fiorentina'nın istediği ve 10 milyon euro teklif edildiği gelen bilgiler arasında.

YÖNETİM BEKLEMEDE

Menajerlerin Marcao ve Luyindama için yaptığı teklife henüz yanıt vermeyen yönetimin gelecek yeni önerilerden sonra karar vermesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Christian Luyindama Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (4)

IHTIYAR:

Iki kutuk eder mi loo. Bek pahalu

0
4
yanıtYanıtla
KUŞKAÇIRAN CİMBOMLU:

Bu ikisini satıp onyekuru ve leminayı satın alırsak süper olur. Belhanda ve frghouliyi de 10 m Euro’ya satabilirsek güzel olur. Gerekli yerlere takviyeler yapalım, bilhassa yerli olsun. Geniş olsun kadro. İyi bir takım oluruz.

2
1
yanıtYanıtla
mustafa:

ya dalga geçmeyin insanlarla ALLAH ınızı severseniz bu iki kazmaya o paranın 5 te birini vermezler.

1
2
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

FENERE KAZIKLAYALIM BENCE KÜME DÜŞSÜNLER :D

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title