Haberler

    Fatih Terim'in Fenerbahçe derbisinden önce oyuncularına verdiği ödev ortaya çıktı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'yi 20 yıl sonra Kadıköy'de yenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maçtan önce oyuncularına ev ödevi verdiğini açıklamıştı. Terim'in verdiği ödevde, Fenerbahçeli oyuncuların artılarının, eksilerinin ve zaaflarının bulunduğu ve tüm detayların tek tek aktarıldığı ortaya çıktı.

    Tam 20 yıl sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup eden Galatasaray'da 90 dakika sonunda en dikkat çeken açıklamalardan birine Fatih Terim imza attı.

    "Belki de antrenörlük hayatımda ilk kez futbolcularıma tek tek ev ödevi verdim" diyen tecrübeli teknik adam, 20 yıllık özlemi bu sezon gidermekte ne kadar kararlı olduklarını net olarak ifade etti. Hafta boyunca son derece sakin bir şekilde Fenerbahçe derbisine takımı hazırlayan Fatih Terim sürprizini ise son gün yaptı.

    EKSİLERİ-ARTILARI TEK TEK YAZDI

    Florya'da yapılan son çalışmanın ardından Fatih Terim, Raffles Otel'deki kampta çalışmaları için oyunculara hem yazılı hem de videolu ödev verdi! Terim, tercümanları ile birlikte tüm futbolcuları için tam 5 dilde anlatımlı ve 2 sayfalık adeta 'zafer reçetesi' yazdı. Her futbolcuya özel olarak hazırlanan listede, Fenerbahçeli oyuncuların zaafları, artıları, eksileri, Terim'in onlardan istedikleri vardı. Fenerbahçe takımının da eksi yönleri tek tek belirtildi.

    TERCÜMANLARI İLE 5 DİLDE HAZIRLADI

    Fatih Terim'in 'ev ödevi' olarak nitelediği 'zafer reçetesi' Türkçe'nin yanı sıra, İspanyolca, Portekizce, Fransızca ve İngilizce olarak her futbolcuya dağıtıldı. Ayrıca Galatasaraylı oyunculara sonuca gitmeleri adına video analiz sistemi ile Fenerbahçeli oyuncuların maç performansları, oyun içindeki artı, eksilerinden hazırlanan özel videoları izlemeleri istendi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (25)

    rvp:

    işte 23 senenin verdiği acıydı geçti gitti. yenmek için bir 23 senede daha bekleyeceksin ne yazıkki,

    6
    74
    yanıtYanıtla
    BEN23RSİZ:

    BU ARADA AN İTİBARİYLE, 6 YILDIR ŞAMPİYON OLAMAYAN FENERBAHÇE, ŞÜKRÜ SARACOĞLUNDA 4 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY''I. BİLGİLENDİREYİM İSTEDİM :D

    yanıt45
    yanıt1
    KARAOKE:

    küme düşerken bile konuşan ve tek avuntusunun ülkenin futbol kralı olan Fatih TERİM''e laf atmaktan öteye gidemeyen paçavraların kıvranış sesleridir. . . zaten bitiktiniz ve elinizde bulunan tek sermayeyi de bu hafta elinizden alarak hak ettiğiniz dip karanlıklara göndererek ne kadar büyük bir güç olduğumuzu yineleyerek gösterdik

    38
    4
    yanıtYanıtla
    karakedi:

    karaoke ne diyon oğlum. kafan iyimi. kimin futbol kralı olacağını bi gösterirsem, dudağın uçuklar.

    yanıt0
    yanıt2
    FB:

    Bir fenerbahceli olarak 20 yillik karimdan bosanmis gibi hissediyorum :(

    13
    13
    yanıtYanıtla
    adem büyük:

    Bence 20 yıllık kocan verdiği nafakayı kesti.

    yanıt30
    yanıt3
    Özbay:

    Sen Bi numaralı ciconlosun

    yanıt0
    yanıt2
    Musti:

    Aynı ifadeleri yazıp durmuşsunuz. Hayırdır yazacak birşey mi bulamadınız.

    21
    2
    yanıtYanıtla
    SUPERALİ:

    NE KADAR BÜYÜKSÜN FENERBAHÇEM HALA SEVİNİYORLAR.

    5
    16
    yanıtYanıtla
    boşali:

    20 Sene tek sevindiğin şey elinden gitti Ali. Hadi git ağla Adaşın başkanınla ;)

    yanıt23
    yanıt2
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title