Haberler

Galatasaray 38 maçtır evinde yenilmiyor

Galatasaray, Süper Lig'de evinde oynadığı son 38 karşılaşmada rakiplerine 3 puan vermedi. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe derbisinde de bu seriyi bozmak istemiyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (25)

KSK li MESUT:

Bozmak bizim işimiz... 20 YIL önce bozDuk. ... Kevgire dönmüş 6SARAY...

11
14
yanıtYanıtla
..:

Bi öylesin bi böyle hayırdır ağa?Kişisel bozuklukların var galiba. Tuhaf bir insansın belli ki o yüzden çevrende de sevilmiyosundur. . Hal böyle olunca sosyal medyada bazı saçmalıyorsun. . Olsun bakalım herkes belli bir zekaya sahip olacak diye bir şey yok. . Geçmiş olsun arkadaşım!!

yanıt2
yanıt2
FB:

kırmızıları giyin bekleyin GE-Lİ-YO-RUZ. . . . . . . . . . .

11
11
yanıtYanıtla
)))))):

pembede yakışıyor onlara

yanıt1
yanıt2
SALATA SARAY:

6 TANE BİZ ATARIZ HAFTA İÇİ DE PSG 6 ATAR 6S TE İSTİFALAR GELİR

7
12
yanıtYanıtla
Alışın Artık:

ulan dingiller salatalık bahçesi ile övünmeyin geçmişte kaldı 6 galibiyeti en az 10 sene oldu geçmişle övünmek istiyorsanız açın bakın geçmiştede en çok gol atan gs olmuş ama bizim için geçmiş değil bu gün ve gelecek önemli siz baya geri kafalı olduğunuz için bir türlü o galibiyeten çıkıp günümüze gelemediniz yada övünecek başka başarınız yok ancak onunla avutuyorsunuz kendinizi üzülüyorum size cahil salatalık bahçe taraftarına ve kulübüne

yanıt0
yanıt3
GS:

16 sene gecti hep ayni sey biz sizin stadinizda kupa kaldirdik bu övünmedik yazik sana

yanıt3
yanıt3
GS:

FENERESYON YENE BİLİR TEK İŞİ GS ÇÜNKÜ

7
4
yanıtYanıtla
metin:

nihatın çocuklarıda yenemez umarım

5
2
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

BİZDE KIRARIZ O ZAMAN O BİLEĞİ

4
1
yanıtYanıtla
asd:

gs FB ile oynadığı son 9 lig maçında galibiyet alamamış hala konuşuyorsunuz

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fener iyi tilsim bozuyor yarin isleri bitecek pisliklerin

0
4
yanıtYanıtla
kebapçı selo zımparatoruarıyor:

Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, ''''Costacurta, tam burada olman gerekiyor'''' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, ''''Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki'''' demek zorunda hissettim. Pirlo, namı diyar zımparatordan bahsediyor.

2
2
yanıtYanıtla
CANMEN:

GüZEL. . . ONU BI SIFIRLIYALIM. . . .

0
3
yanıtYanıtla
ULTRASLAN 45:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınyav tescilli sikeci fenevliler hala saçmalıyor. yok yeneceklermiş de fark atacaklarmış da miş de miş. ali koçun cezasını fenerasyon kaldırdı hemen. bizim fatih terimin, hasan şaşın, ümit davalanın cezaları hala duruyor. siz nasıl kanı bozuk bir takımın kanı bozuk taraftarısınız ki bu duruma sevinebiliyorsunuz. eziklik, rezillik ruhunuza işlemiş. federasyonu ele geçirmeniz de kurtaramayacak sizi. bu sezon yine ağlatacağız sizi. siz buna layıksınız. BABANIZ GALATASARAY

3
0
yanıtYanıtla
afjkldsfsd:

tescilli şikeci yazmışında mağradan çıkın artık bi haber okuyun topluma karışın bu beyinle zor :D

yanıt0
yanıt0
kebapçı selo:

Fatih oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi gözüken garip bir insandı. Daha en başında Milan''''da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kovuldu. PİRLO.

2
1
yanıtYanıtla
fırtına:

Özellikle göreve başladığı ilk günlerde yaptığı takım toplantıları ise unutulmazdı. Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki; hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarşılık bir hal alırdı. Tam bir kaos.

2
1
yanıtYanıtla
Türkmen beyi.:

Ancak şaka bir yana, Terim''''in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı. . . Belki böyle bir plan başka yerlerde geçerli olabilirdi, ancak Milan''''da işlemezdi. işlemedi de, Milan''''da uzun süreli görev alabilmek için bundan çok daha fazlasına ihtiyaç vardı. Bu zatın bir halt olmadığı elin yabancısı çok kısa sürede anlamış ama cinconluların gözü kör kulağı sağ

3
0
yanıtYanıtla
EROL:

yeni stad yinede Ali Sami Yenin yerini tutmuyor

2
0
yanıtYanıtla
fırtına:

Frank de Boer (2008): 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası''''ndan dolayı bana göre başı hâlâ göklerde, bulutların arasında geziyordu. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Biz bilekle uğraşmıyoruz, kafasını koparıyoruz

1
1
yanıtYanıtla
FB:

Kolunu bacağını kırmaya geliyoruz. Vedat kruse gerçek fenerli olacak.

0
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Frank de Boer (2008): 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası''ndan dolayı bana göre başı hâlâ göklerde, bulutların arasında geziyordu. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı. PİRLODAN CİNCONA.

0
0
yanıtYanıtla
CİMBOMLU:

geldi mi üst üste geliyor yaa :(

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title