Haberler

Galatasaray'da Sakatlığını Atlatan Emre Akbaba Takımla Çalışmalara Başladı

Güncelleme:

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk ayağında çarşamba günü karşılaşacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığını atlatan Emre Akbaba da idmanda yer aldı.

Galatasaray'da kupa mesaisi başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Aytemiz Alanyaspor'a karşı oynanan son lig maçında tam süre alan futbolcular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise çabukluk ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

NAGATOMO DA ASYA KUPASINDAN DÖNDÜ

Antrenmanın ana bölümünde ise sınırlı alanda oyunsal formda çalışma yapıldı. Çalışmalar, yenilenme ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. İdmanda sakatlığını atlatan Emre Akbaba ile Japonya Milli Takımı ile Asya Kupasında mücadele eden Yuto Nagatomo takımla çalıştı. Öte yandan sağ alt arka adale grubunda darbeye bağlı zorlanma ve kanama tespit edilen Mariano'nun da tedavisine başlandığı açıklandı.

Galatasaray'da Sakatlığını Atlatan Emre Akbaba Takımla Çalışmalara Başladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Emre Akbaba Galatasaray Hatayspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

co hart:

TARIK ÇAMDAL VAKASI

2
21
yanıtYanıtla
CİMBOM:

HEYECANLA BEKLİYORUZ

12
1
yanıtYanıtla
Ultraa - 10:

Gel Oğlum Emre gelde kurtar bizi şu Belhanda''dan. . .

11
1
yanıtYanıtla
boks:

formda bir emre akbaba belhandanın ipini çeker dıye dusunuyorum

9
0
yanıtYanıtla
u.leo:

sabır ve konsantrasyon! bu hafta hamsi kafalılara en az 8 atmamız lazım, 7 veya 6 da olur. keza yenilirsek veya berabere kalırsak lige havlu atmak zorunda kalabiliriz. sonraki hedefimiz 28, haftada ezeli ve ebedi rakibimizi kadıköy e gömmek olmalı ki bu sene de yenemezsek kendimi evin 1. katından aşağı atmayı düşünüyorum. en son hedefimiz kara kargaların tüyünü yolmak, gerçi onların kagawa sı var artık, dünyanın gelmiş geçmiş en en en mükemmel top depicisi. bilemiyorum altan. allah yard. olsun. . .

7
1
yanıtYanıtla
KSK MESUT:

galatasarayı çok kıskanıyorum, utanmasam feneri bırakacam ama elalem ne der derdindeyim ve ben aşağılık duygusuna kapılmış bir ezzzziğim.

5
0
yanıtYanıtla
HEMŞİNLİ:

ne diyorsun koçum sen.

yanıt0
yanıt0
GS:

emreee nolur dön

3
1
yanıtYanıtla
drjohnfire:

Şapkacı seni tinerciler

3
1
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

UMARIM KONDİSYON VE FİZİK GÜCÜNÜ YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞMIŞSINDIR

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title