Haberler

Futbolseverlere müjde! Maç özetleri artık TRT'den yayınlanacak

Güncelleme:

TRT Spor, bu haftadan itibaren Süper Lig ve TFF 1. Lig maç özetlerini yayınlayacağını açıkladı. Süper Lig maçlarının radyo yayınları da TRT Radyo 1'e geri döndü.

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Süper Lig ve TFF 1. Lig özetlerinin TRT Spor ekranlarında yayınlanacağını açıkladı.

Eren Twitter'dan, "Türkiye'nin spor ekranı TRTSpor, 6 haftalık futbol hasretine son veriyor. Süper Lig ve TFF 1. Lig özetleri TRT Spor ekranlarında, bir klasik haline gelen canlı maç yayınları ise TRTRadyo 1'de futbolseverlerle buluşuyor. Hayırlı uğurlu olsun" paylaşımında bulundu.

İşte o paylaşım:

Futbolseverlere müjde! Maç özetleri artık TRT'den yayınlanacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

TRT Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

Kanırta Kanırta Fenerbahçe:

2010-2011 Sezonu Trabzonu şampiyon yapmak isteyen fetöcülerin bir kısmı içeride bir kısmı yurt dışında

15
16
yanıtYanıtla
LAF OLSUN TORBA DOLSUN:

GEVŞEK GEVŞEK KONUŞMANA GEREK YOK

yanıt4
yanıt2
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

Bize bunlarla gel TRT

10
19
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPİYONU F E N E R:

sabah sabah ne içtin sen birader. yaz arama motoruna şampiyon kimmiş görürsün

yanıt4
yanıt2
TUBA:

TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KLULÜ OLAN FENERBAHÇE ZATEN MAÇLARIN TAM TEKRARINI YAYINLIYOR FB TV DE

9
7
yanıtYanıtla
mete:

Arkadaş şu maçları canlı olarak trt versin. trt payı ödüyoruz zaten. biraz daha fazla ödeyelim maçlar trt de oynansın.

13
1
yanıtYanıtla
TESPIT:

bi isine bak ya

yanıt4
yanıt4
hakan şahiner:

nerdeyse ilk yarı bitecek özetler trt den yayınlanacakmış. Bizim futbol bu yüzden gelişmiyor.

6
0
yanıtYanıtla
Mert:

Eskiden maçlar yayınlanırdı, şimdi maç özeti yayınlanacak diye göbek mi atalım. Kahrolsun kapitalizm.

6
0
yanıtYanıtla
Yine de:

Benden kesilen TRT payı tüm baştaki sorumlu TRT çalışanlarına haram zıkkım olsun.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title