Haberler

Küme Düşme Hattı Kızıştı! İşte Puan Durumu

Güncelleme:

Süper Ligde 33. hafta BB Erzurumspor-Fenerbahçe ve Ankaragücü-Sivasspor mücadeleleriyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta heyecanı, yapılan iki karşılaşmayla sona erdi. Konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek bitime bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaştığı ligde, haftanın son maçlarında Fenerbahçe deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0, MKE Ankaragücü de sahasında Demir Grup Sivasspor'u 3-1 yendi.

TRABZONSPOR, BEŞİKTAŞ'I DEVİRDİ

Haftanın bir diğer önemli maçında Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yenerek siyah-beyazlı ekibin bulunduğu üçüncü sıra için şansını son haftaya taşıdı. Ligde Bursaspor ile Göztepe arasında oynanan ve düşme hattını ilgilendiren karşılaşma 0-0 sona erdi. Avrupa kupalarına katılmak için mücadele eden iki takımdan Antalyaspor ise sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendi.

Sonuçlar

Kasımpaşa-Atiker Konyaspor: 1-1

Antalyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor: 3-0

Trabzonspor-Beşiktaş: 2-1

Akhisarspor-İstikbal Mobilya Kayserispor: 2-2

Bursaspor-Göztepe: 0-0

Aytemiz Alanyaspor-Çaykur Rizespor: 1-1

Galatasaray-Medipol Başakşehir: 2-1

MKE Ankaragücü-Demir Grup Sivasspor: 3-1

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Fenerbahçe: 0-1

Süper Ligde 33. haftanın ardından oluşan puan durumu şöyle:

Küme Düşme Hattı Kızıştı! İşte Puan Durumu

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

TESPİTLERİM:

AH ERZURUM DÜN SUAT ARSLANBOĞANIN SAÇMA UYDURUK PENALTISIYLA FB YE YENİLDİN. ERSUN YANAL ŞİKEYLE YILLAR EVVEL BURSAYI LİGDE TUTMUŞTU , AKLINCA ERZURUMU YENMEK İÇİN UĞRAŞTI. ERZURUMU YENMEK İÇİN UĞRAŞMASI DOĞRU OLANDI TABİ AMA RİZE Yİ KÜME DÜŞÜRTMESİ ERSUNUN HİÇ BİR ZAMAN KARA LEKE OLARAK HAFIZADAN SİLİNMEYECEK.

27
5
yanıtYanıtla
TESPİTLERİM:

GÖZTEPE KALIR, BURSA İLE ERZURUM EL ELE KOL KOLA VEDA EDER SÜPER LİGE. MUHTEMELEN KAYSERİ FAZLA CİDDİYE ALMAZ ERZURUM MAÇINI AMA GÖZTEPE KENDİ SAHASINDA A. GÜCÜ NÜ ZORDA OLSA YENER BENCE. A. GÜCÜDE BURSA İLE KARDEŞ YA ONDAN ASILIR MAÇA, BURSAYA GELİNCE MALATYANIN 5. OLMASINDAN DOLAYI MALATYADAN FARK YER EVİNE GELİR.

25
1
yanıtYanıtla
tarafsız futbolsever:

Küme düşmemeye oynayan üç takımdan yani, bursa, erzurum, göztepe üçlüsünden en kötü futbolu oynayan bursa, hakemlerden en çok canı yanan erzurum, en iyi oynayanda göztepedir.

25
0
yanıtYanıtla
BJK:

FENERBAHÇEDE DÜŞMÜŞTÜ HAKEMLER SAYESİNDE 12 PUAN ALDI

15
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BEŞİKTAŞ TA ŞİKE YAPIP KUPA İADE ETMİŞTİ.

yanıt2
yanıt1
Antigeyşacı:

Erzurumun kalmasını isterdim bursa kesin düşmeli

18
3
yanıtYanıtla
Kestirip atmadan:

Ankaragücü göztepe yı yener bursa kalır

7
13
yanıtYanıtla
KESTİRİP ATAN:

peki rüyandan ne zaman uyanacaksın Göztepe evinde oynuyor. Ankaragücü ile ve dün ankaragücü sivası yenip ligde kaldı. Bu maçı hiç umursamazlar çünkü hedefleri kalmadı artık. Göztepe evinde rahat kazanır. Bursa ise haftaya 5. sırada avrupaya gitmeye çalışan Malatyaspor ile oynayacak. Malatya avrupa için o maçı bursaya vermez. Yani diyeceğim o ki akhisardan sonra bursa ve erzurumspor''a ptt. 1 ligde başarılar dilerim :)

yanıt8
yanıt2
BJK ORDUSU:

BURSA-ANKARAGÜCÜ-F. BAHÇE ELELE KÜMEYE

11
8
yanıtYanıtla
Erhan:

Sende beyin var mı acaba tüpçü , ne içtin sen söylesene tinerci

yanıt3
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title