Haberler

Fransızlar Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı ölüm grubuna koydular

Güncelleme:

Fransa'da yayın yapan Onze Mondial dergisi, Perşembe günü yapılacak olan Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesinde Paris Saint Germain'in ölüm grubuna düşme ihtimalini değerlendirdi. Bu gruba Galatasaray da dahil edildi.

Şampiyonlar Ligi grup kuraları çekimine kısa bir süre kalmışken tahminler gelmeye başladı. Fransa'nın Onze Mondial dergisi, 29 Ağustos Perşembe günü çekilecek kura çekimi öncesinde Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain'i bekleyen 'ölüm grubu'nun nasıl olabileceğini araştırdı.

Dergiye göre her torbanın en güçlü takımlarının birleştiği ve 'ölüm grubu' ismini aldığı grupta Galatasaray'da yer aldı.

Fransızlar, PSG için en zor grubun PSG, Real Madrid, Inter ve Galatasaray takımlarından oluşabileceğini belirtti.

''TÜRKİYE'DE OYNAMAK HİÇ KOLAY DEĞİLDİR''

Değerlendirmede Galatasaray hakkında ise ''Babel, Emre Mor, Nzonzi ve Seri gibi transferler yaptılar. Türkiye'de oynamak hiç kolay değildir, özellikle Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'a karşı oynuyorsanız'' sözleri kullanıldı.

Paris Saint-Germain için en kötü grup;

1. Torba: Paris Saint-Germain

2. Torba: Real Madrid

3. Torba: Inter

4. Torba: Galatasaray

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (104)

FB Lİ:

Her sene Avrupa''ya gidiyoruz diyorlar. Evet her sene güzide ülkemizi rezil etmeye gidiyorlar.

44
52
yanıtYanıtla
...:

ulan dingil siz gidin siz temsil edin o zaman diycem de 2 hazırlık maçında 11 gol yediğiniz gibi temsil edecekseniz hiç etmeyin en azından bu şekilde arada gruptan falan çıkıyoruz uefa süper kupa falan alıyoruz iyi kötü bişeyler yapıyoruz anlıycan eleştirmek için daha iyisini yapın sonra eleştirin.

yanıt8
yanıt6
TÜRKİYEDİR GALATASARAY:

BOŞ YAPMA BU ÜLKENİN AVRUPA DA Kİ BAŞARILARININ p''İNİ GALATASARAY YAPMIŞTIR. SNEİJDERİN DEDİĞİ GİBİ FENEV AĞLAMA FENEV AĞLAMA

yanıt19
yanıt11
DeliYürek:

Ligin Başında iki maç aldınız diye havalar girmeyin. . unuttunuzmu Fenerbahçe düşme potasına girdi yok düşme grubundan çıktı. . Galatasaray ın uefa kupası var be nankörler. Siz dilenmeye devam edin. .

yanıt40
yanıt8
her zaman şampiyon cimbom:

Fb yide görüyoruz hem türkiye liginde hemde avrupada neler yaşadığını dünya görüyor ziraat kupasını bırak bir anadolu kupası bile alamadınız ligde kalmayı zor başardınız daha ne konuşuyorsunuzki .

yanıt42
yanıt12
Avrupa Fatihi:

Doğru

yanıt8
yanıt12
.:

Gidebiliyorsan sen git boş yapma dingil , otur süperligine çalış sen

yanıt19
yanıt11
NEFRETİMSİN gs:

Avrupa fatihiymiş haaaahaaa....

10
9
yanıtYanıtla
ŞAMPİYON GALATASARAY:

2 hazırlık maçında 11 gol yiyipte burda AVRUPA da iki tane kupa almış Tek TÜRK TAKIMI GALATASARAY la dalga geçenler tarih hep gerçekleri yazar oturun futbol tarihini okuyun ama iyi okuyun sonra yorum yapın kuş beyinliler

10
8
yanıtYanıtla
nevzat.:

GS den herkes 6 puan alacagı için ölüm grubu. inter grubun ilk üçünü belirler. 4 . gs olur.

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title