Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Ramazanda koronavirüse karşı uzmandan 10 beslenme önerisi

Koronavirüs salgını gölgesinde ulaştığımız Ramazan ayı için uzmanlardan beslenme konusunda kritik uyarılar geldi. Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş özellikle iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi olan ekmek için "Uzak durun" çağrısında bulundu. Aktaş, öğün sayısı ikiye ineceği için bağışıklığı güçlendirici sahur ve iftarda 10 öneride bulundu.

21.04.2020 12:52

Galerinin devamını görmek için tıklayın.


500

Yorumlar (6)

volkan:

he he aynen öyledir zart zurt lafontenden masallar kafanızada 1 tane yumurta kırın saç çıkarıyor hadi canım naaaaşşşş

2
3
yanıtYanıtla
NERGİZ:

VOLKAN SENİ OYARIM

yanıt0
yanıt2
fırat:

Açlık olmadan ,susuzluk olmadan nasıl oruç tutulur 16 -17 saat hiç bir şey yeme ,içme bu ancak inançla olur.Ve inanın kronik bir hasta olarak söylüyorum inanarak tutarsanız ŞİFA OLUR.

3
0
yanıtYanıtla
misafir:

basta kendim olmak üzere,türklerde acayip bir ekmek yeme aliskanligi var,ben bir oturusda bir taze trabzon ekmegini yiyebiliyorum,biliyorsunuz un seker tuz sagligi tehdit eden ve bir cok hastaliga sebeb olan gidalar.insanlara ne söylenilsede bu konuda laf dinlemiyorlar,devlet bir kolayini bulsun bu üc gidaya erisimi sinirlasin.

1
0
yanıtYanıtla
corrona korrona:

akıntıya karşı yüzmek zordur he öledir diyip geçeliöm

0
0
yanıtYanıtla
takavit:

ya biz ac ve suzuz kalmak vucut direncini akabindede bagisikligi dusurur dedik nerdeyse bizi dinsiz ilanediyorlardi ümüt bey ünvaniniz DR ama nice PRdokdorlara tascikartirsiniz ya bir allahin kulu ciktidiyanetde dahil dogrulari soylemediler tek bir allahin kulu cikti dogrulari soyleyen odaümut ates

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title