Haberler

Fernando Muslera Galatasaray'la sözleşmesini 2023'e kadar uzatıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın kalesini yaklaşık 9 yıldır koruyan Fernando Muslera, sarı-kırmızı kulüple olan sözleşmesini 2 yıl uzatmaya hazırlanıyor. Anlaşmanın gerçekleşmesi halinde yıllık maaşında indirime giden Uruguaylı file bekçisi, 2.5 milyon Euro kazanacak.

Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera'dan, sarı-kırmızılı taraftarları memnun edecek bir haber geldi.

Sarı-kırmızılı takımda olmaktan memnun olduğunu birçok kez dile getiren Fernando Muslera, sözleşmesini uzatmak için kulüp yetkililerine talepte bulundu.

Uruguaylı kalecinin, gelecek sezon sona erecek sözleşmesini iki yıl daha uzatmak istediği ifade ediliyor. Yaklaşık 9 yıldır sarı-kırmızılıların kalesini koruyan Muslera'nın bu talebine yönetim tarafından olumlu bakıldığı bildirildi.

YILLIK ÜCRETİ 2.5 MİLYON EURO'YA İNECEK

Galatasaray'ın sembol isimlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Muslera'nın sözleşmesi 2023'e kadar uzatılırsa deneyimli kalecinin maaşında da indirim yapılacak. Uruguaylı file bekçsinin yeni mukavelesinde, şu an aldığı yıllık garanti 3 milyon 575 bin Euro'luk paranın 2.5 milyon Euro'ya indirileceği ifade ediliyor.

BİRİNCİ KAPTAN DA OLABİLİR

Bu arada takımdaki bir diğer deneyimli futbolcu Selçuk İnan'ın sezon sonunda futbolu bırakması ve kulübün altyapısında görev alması bekleniyor. Böyle bir durumda Fernando Muslera takımın birinci kaptanı olacak ve tarihe geçecek.

GALATASARAY'DA 13 KUPA KAZANDI

2011 yılında transfer olan Muslera, Galatasaray formasıyla 5 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 4 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (4)

CAN DEP:

Bu adamin heykeli dikilmeli..Kabileyetin ile karekterin harmanladigi adam gibi bir adam..

25
4
yanıtYanıtla
yuh:

iki buçuk milyon euro nedir kardeşim? kuldan utanmıyorsunuz anladık tamamda sizin hiç mi Allah korkunuz yok bu kadar uçuk paralar olur mu? insanlığa faydalı ne iş yapıyor bu? elektriği mi bulmuş? can mı kurtarmış? ilaç mı geliştirmiş öğrenci mi okutmuş vb. yazık boş işlere giden paralara. yok sizin paranız olsa bişey değil para bitince batınca ondan sonra utanmadan sıkılmadan hangi yüzle devlet baba kurtar diyosunuz yazıklar olsun

12
12
yanıtYanıtla
Şaka mısın:

Kurduğun alakaya hayran kaldım. Ben öğretmenim,bu arada.Sporun tüm branşlarında ciddi paralar kazanıldığı ortada olduğu gibi Muslera gibi bir adamın 2.5 milyona ikna ettirilmesi çok doğrudur.Muslera gibi birini en az 10 milyona sadece transfer edersin bir de maaşı 2.5 altı olmaz.transfer ettiğin kalecinin de performansı muamma.9 yıl ve geçen sürede kazanılan tüm kupalarda imzası olan biri.Sporla günlük hayatı kıyaslamak kadar mantık dışı bir olgu yoktur.

yanıt9
yanıt4
BARIŞ:

EVET DÜNYAYI KUR TARMIŞ

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title