Haberler

    Fenerbahçe yöneticisi Burhan Karaçam, Galatasaray derbisini bırakıp Atina'ya konsere gitti

    Güncelleme:

    Ülker Stadı'nda Galatasaray'a 20 yıl sonra kaybeden Fenerbahçe'de büyük üzüntü yaşanırken, sarı-lacivertli yönetici Burhan Karaçam'ın derbi günü Atina'da konserde olduğu ortaya çıktı.

    Sarı lacivertlilerde daha önce hakkında istifa ettiği söylentileri çıkan yönetici Burhan Karaçam'ın sarı kırmızılılarla oynanan derbinin öncesinde, Atina'da Anna Vissi konserine gittiği öne sürüldü.

    DERBİ GECESİ İSTANBUL'A GELDİ

    Burhan Karaçam'ın, cuma ve cumartesi günleri bir tavernada sahne alan ünlü şarkıcının konserini dinledikten sonra karşılaşmanın oynandığı günün akşam saatlerinde İstanbul'a döndüğü ifade edildi.

    Yaşanan bu gelişme, sarı-lacivertli camiada tepkiyle karşılandı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Burhan Karaçam Atina Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (12)

    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Lan yeter yeter yapmayın şu zavallıların haberlerini gülmekten karnım ağrıdı hahahahaa lan ne komik takımsınız harbiden ya:)))

    16
    9
    yanıtYanıtla
    sert:

    başka yerinide ben bişeyden ağrıtırım. Heryerde geyik geyik yazıyon

    yanıt3
    yanıt7
    Deli Oğlan...:

    FB YE ADAM GİBİ YÖNETİCİLER GELMEYECEK Mİ ACABA? NEDEN ELİNKİ LER TATLI GELİYOR BAZILARINA . . . . HİÇ UMURSAMIYORSA BIRAKSIN. . . BU RUM ! YUNAN HAYRANLIĞIYLA NEREYE KADAR ?!!!

    22
    0
    yanıtYanıtla
    FB Lİ:

    ALİ KOÇ VE SEMİH ÖZSOY DIŞINDA HEPSİ SIRADAN TARAFTARLAR. . . AZİZ YILDIRIM VE EKİBİ DAHA SAĞLAMDI AMA ONLARDA BAŞARI YAPAMADI. YANİ DAHA FARKLI ŞEYLER OLMALI YÖNETİM ANLAMINDA. . .

    13
    4
    yanıtYanıtla
    Sorular:

    onlar basari yapamadi demissin fb li kardes. . . bunlar basari yapti mi? Hersey para degil, gerci yöneticilerin paralari olsa da taraftar dan istediler zamaninda, anlasilir bi durum mu bu? ve sonuc ortada, alinan asagi yukari 30 oyuncu ve sonucu siz belirleyin, siz karar verin basarili mi degil mi. . .

    yanıt9
    yanıt0
    İÇİMİZDEKİ GALATASARAYLILAR:

    BÖYLE RUHSUZ YÖNETİCİLERİ FENERBAHÇEMİZDE İSTEMİYORUZ. YAZIKLAR OLSUN SİZE.

    10
    2
    yanıtYanıtla
    AKIL VAR MANTIK VAR...:

    BUYUK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    mahalle yanarken saçını taramış yani?

    3
    1
    yanıtYanıtla
    ALİCAN:

    Aziz başkan bize kırgın, taraftar topluluklarımız derhal Büyük Başkan Aziz Yıldırım''ı göreve davet etmelidir. FB hiç bu kadar rencide edilmedi.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Burhsn:

    Haklisin aziz başkanınız kabadayılık yapıp maçları kazanıyordu.

    yanıt3
    yanıt1
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title