Haberler

Fenerbahçeli Yıldız İsyan Etti: Neden Bana Şans Verilmiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin devre arasında Empoli'den 6,5 milyon euroya transfer ettiği ancak forma şansı bulamayan Miha Zajc isyan bayrağını açtı.

Devre arasında scout tavsiyesi ve büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer edilen Miha Zajc formayı unuttu... Son 3 maçta sadece 29 dakika sahada kalabilen Sloven yıldız bu durum sonrası isyan bayrağını açtı.

Fenerbahçeli Yıldız İsyan Etti: Neden Bana Şans Verilmiyor

İDDİALARA GÖRE YANAL BU TRANSFERİ HİÇ İSTEMEDİ

Takvim'de yer alan habere göre; İdari menajer Volkan Ballı ile görüşme yapan Zajc'ın "İdmanlarda çok iyi çalışıyorum. Neden bana şans verilmiyor?" ifadesini kullandığı öğrenildi. Kulislerdeki iddialara göre ise Yanal genç yıldızın transferini hiç istemedi. Ancak scout ekibi ve Comolli'nin baskıları sonrası 'evet' demek zorunda kaldı. Ve bu yüzden Zajc'a soğuk bakıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Bu ne be:

Ersunun ne istedigi ne de ne yapmak istedigi zaten hic anlasilamadi sezon bitti

13
0
yanıtYanıtla
yasir:

Ali koç bence fenerli değil. Adamın yaptığı transferlerin bir tanesi bile işe yaramaz mı!. . . Fenerden soğuttunuz birde para istiyorlar. Futboldan futbolcudan anlamıyorsan bırak bu işi. Sadece muhasebe bölümüyle ilgilen.

9
2
yanıtYanıtla
yahudiasilli-kendileri:

iyi tespit telavivli

yanıt5
yanıt0
tosun paşa:

ali bey şu borçtan feneri kurtar ondan sonra başkanlığı bırak aldığın işi yarım bırakma

yanıt2
yanıt0
kanarya:

ali başkanla bu iş olmuyor futbolu bilenler o koltuğa otursun başkan fb borçlarını azaltsın kendi mesleğine dönsün. . fazla yıpranmadan

8
1
yanıtYanıtla
yunus can 29:

sana yeterince şans verildi , sen 2 metre yanındaki adama düzgün pas veremezsen , defans yapamazsan o şansı geri alırlar, dön bir aynaya bak sen.

3
2
yanıtYanıtla
SEDAT:

Fenerbahçe bu işe çözüm bulmalı ver parayı oynatma ne ala memleket

2
2
yanıtYanıtla
SS:

sonra fener ol kampanyasıymış. Tek kuruş yok size

3
0
yanıtYanıtla
bitlisli:

ersun bey istemeyebilirsin ama oynatacaksın para

3
0
yanıtYanıtla
slimani:

boşver la paranı alıyon mu alıyon gel seninle halı saha da maç yapalım orada gol at yeter

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title