Haberler

Taraftarların tepkisine dayanamayan Nabil Dirar, oyundan çıkmak istedi!

Güncelleme:

Fenerbahçe-Bayern Münih maçında kötü bir oyun ortaya koyan Nabil Dirar, taraftarların tepkisi sonrası oyundan çıkmak istedi. Teknik Direktör Ersun Yanal, Faslı oyuncuyu sahada kalmaya ikna etti.

Fenerbahçe, Audi Cup'ta Bayern Münih ile karşılaştı. Hasan Ali'nin yerine oyuna giren ve kötü bir performans sergileyen Dirar, taraftarların tepkisini çekti.

Bayern Münih ile oynanan mücadelenin 70'inci dakikasında Ozan Tufan'ın pası ile buluşan Dirar, topu kontrol edemedi. Ceza sahası içinden topu dışarı çıkaran Dirar'a sarı lacivertli taraftarlar tepki gösterdi. Dirar tepkilere karşılık verirken taraftarlar tezahüratlarını sürdürdü. Karşılaşmanın 73'üncü dakikasında yeniden topla buluşan Dirar'a tepkiler devam etti.

Taraftarların tepkisine dayanamayan Nabil Dirar maçı yarıda bırakıp sahadan çıkmak istedi!

ERSUN YANAL VE EMRE İKNA ETTİ

Ayağındaki topu dışarı atan Dirar, oyundan çıkmak istedi. Ersun Yanal'ın müdahalesi ile oyun alanına dönen Dirar karşılaşmaya kaldığı yeden devam etti. Teknik direktör Ersun Yanal ve Emre Belözoğlu ise yapılan hareketten sonra taraftarlara 'alkışlayın' işareti yaptı.

Taraftarların tepkisine dayanamayan Nabil Dirar maçı yarıda bırakıp sahadan çıkmak istedi!

AKILLARA EMENİKE GELDİ

Bu olay akıllara Emmanuel Emenike'nin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sahadan çıkıp oyuna tekrar girmesini getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bayern Münih Ozan Tufan Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (24)

hakkı:

seyircinin böyle bir şey yapmaya hakkı yok. ha beğenmiyor musun takımı! ozaman gelme tribüne. sanki çok iyi futbol izleyeceğinizi mi sandınız. bu takım küme düşmekten son anda kurtuldu. elindekileri sattı yedi. jusy midir nedir sanki messi gelmiş gibi lanse edildi. yani ortada malzeme yok ki helva çıksın. dolayısıyla izlememek, takip etmemek daha iyi. fenerin gelecek 10 yılı böyle olacak maalesef. ciddi beklenti içine girmeye başarı beklemeye gerek yok.

4
5
yanıtYanıtla
ezikyanal:

yamuk yanal tek suclu

7
0
yanıtYanıtla
yazık:

fener bu sene de dibi boylar. hahauhaha

5
1
yanıtYanıtla
Yazık:

Milyonları alıpda sahada koşmayı ve pres yapmayı bile bilmiyen bir takıma yazıklar olsun.

4
0
yanıtYanıtla
ozuzhan tinaztepe:

yazik fenerbahce bitmis türkiyedede basari olamayacaklar

4
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Zor ikna etti derken siz bu milleti aptal yerinemi koyuyorsunuz. Topu bir metreden taca atti 30 cantim sahanin disina cikti ersun denyosuda saha icine gönderdi sonrada sehirciye alkislayin haraketi yapti. Bukadar. . .

4
0
yanıtYanıtla
YORUM YAPMAYI BILMEYENLERE:

BAYERN ILE OYNADIK SEZON ONCESI MACINI YANI NE BEKLIYODUNUZ KI AUDI CUP ALMAYIMI HATALI GOLLER YEDIK ADAMLAR SAGLAM DEFANSI VAR YANI BAZEN BU SACMA YORUMLARA SINIR OLMAMAK ELDE DEGIL

0
4
yanıtYanıtla
Emekli:

Ne oldu bjk kafa yapiyordunuz beyler simdide konussaniza ALİ SEN bodrum kola turnuvasi duzenlemis buyrun bodruma gecin beyler yazik gunah ALİ KOC beyi rezil rusva ediyorsunuz adamcagiz parasiyla rezillik yasiyor

yanıt0
yanıt0
YORUMYAPMAYIBİLENE:

GS emiratesi aldı müzede ücreti ödeyip kupayı görebilirsin :) AUDİ CUP arasına HACIMURAT KARIŞTIRMIŞLAR. OLACAĞI BUYDU :))neyine senin audi.

yanıt6
yanıt2
gercekci:

Bu sene garanti düser fener ptt. ye hadiyin simdiden güle güle yolunuz acik olsun.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title