Haberler

Fenerbahçe, Zenit Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!

Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya'nın Zenit takımıyla oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe, Zenit maçının hazırlıklarını tamamladı. Gazprom Arena'da teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Futbolcular, daha sonra gruplara ayrılarak pas ve 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Zenit maçının taktiğinin çalışıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Scraptaichou:

Zenite 100 lira bastım . Bana Türkçülük yapmayın. Galatasaray yenilince sevinçten 4 köşe olanlar şimdi milliyetçi mı oldu. -30,-35 derecede bakalım ne kadar dayanabilecekler .. öyle 40.000 kişi önünde rahat rahat oynamaya benzemez....

1
7
yanıtYanıtla
sokaktaki FB li:

Ne büyük bir takımdırki Küme düşmemeye oynarken bile gündem, nasıl bir taraftardırki kafaya oynarken stadı boş, küme düşmemeye oynarken full çaksın, büyüklüğü tarihi olan bu kulüp şimdilerde rakiplerince kaale alınmıyor, haksız bile olsa aleyhinde alınacak kararlarda yutkunan insanlar, haklı olduğu kararları bile aleyhinde veriyorlar, ne hale geldiğini başındakiler görmüyor görenler ise tu kaka ediliyor, yazık oldu koskoca çınara bundan sonra toparlaması yeniden bir Aziz YILDIRIM bulmasına bağlı

3
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

EVET FENER BÜYÜKTÜR. AYNEN CİPS PAKETİ GİBİ YÜZDE 75 İ HAVA.

yanıt4
yanıt4
HOCAEFENDİ:

bunlar dunyaların parasını kazanacak tasası bızemı dusecek zenıtın yenecegı bellı bende basarım parayı zenıte keyfıme bakarım sankı fener yense cebıme paramı gırecek takım olarak benım kredı borcumumu dusunecek onun ıcın kımse bana mıllıyetcılık yapmasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title