Haberler

Fenerbahçe Zapata'yı Transfer Ediyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin, yeni sözleşme teklifini kabul etmediği belirtilen Skrtel'ın yerine Milan'ın savunma oyuncusu Zapata ile anlaştığı iddia edildi.

Önümüzdeki sezon savunma hattına bir ya da iki transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe rotasını yeniden İtalya'ya çevirdi. Martin Skrtel'in durumuna göre hareket edecek olan Fenerbahçe gündemine Kolombiyalı stoper Cristian Zapata'yı aldı. İtalyan basını Zapata'nın Fenerbahçe'ye imza atmaya çok yakın olduğunu açıkladı.

Milannews24de yer alan bilgiye göre, sezon sonunda Milan'dan ayrılmak isteyen Kolombiyalı stoper Zapata için Fenerbahçe iddiasını gündeme getirdi. Haberde Martin Skrtel ile sözleşme uzatma pazarlığını sürdüren Fenerbahçe'nin Zapata'ya yıllık 2 milyon dolardan 2 senelik bir teklif önerdiği ve Kolombiyalı yıldızın bu teklife olumlu yaklaştığı belirtildi.

Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Zapata'yı transfer etmesi halinde herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (9)

:

FENERDE YENİ BOMBA TRANSFERLER HAZIR . MALDONADO VE GUİZA

11
3
yanıtYanıtla
PALA:

SENEYE DE AYNI TABLO OLACAK GİBİ ŞİMDİDEN HEVESLENMEYİN HADİ DAĞILIN ŞİMDİ

8
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Herkes dev futbolcu hiç ufağı yokmu bunların

5
1
yanıtYanıtla
GAZETEÇİ:

VAR COMALİ

yanıt2
yanıt1
kaysreili:

küme düşen takıma kim gelirde kıvırıyorsunuz kocaman bir yalan lige ara verildi here gün birileri transfer ediliypr adamlar ağlıyor para yok diye siz trasfer yapıyorsunuz artık öyle futbolcu alma devri bitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

3
2
yanıtYanıtla
gençlerbirliği:

ali koç ile yaşıt her halde

4
0
yanıtYanıtla
GAZETEÇİ:

YA BIRAK BAŞKAN BOŞ LAFLARI BİZ GÖRDÜK ARTIK SENİN NASIL BİR YOL ÇİZDİGİNİ COMALİ DENEN ADAMLA SENEYE DEVAM EDERSEN BIRAK ŞAMPİYON OLMAYI TRASFERDE BİLE İYİ FUTBOLCU ALAMAZSIN VE COMALİ ARKADAŞIN SENİ NE EDİP EDER ALIR GİNE KAZMALARI FENERE SONRADA ŞAMPİYON OLAMADIK DİYE ERSUN HOCAYA VE COMALİYE GÖNDERİRSİN YANİ ARTIK SANA TARAFTAR GÜVENMİYOR BUNU BİL YANİ

3
0
yanıtYanıtla
HERTERTASERTU:

sen onu diyorsun bizim transfer vara gitti hala gelmedi nedense vara itiraz ettik gene yok. anlayacağın transfer elden gitti. ŞAPKACI

yanıt0
yanıt0
hahaha:

2004lü zapata çok iyi tercih

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title