Haberler

Fenerbahçe, Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup etti!

Güncelleme:

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. Sarı-lacivertli takımın gollerini Sadık, Deniz ve Tolgay kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Fenerbahçe, deplasmanda TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. Atilla Karaoğlan'ın yönettiği mücadeleyi Fenerbahçe 3-1 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, 16. dakikada Sadık Çiftpınar, 29. dakikada Deniz Türüç ve 70. dakikada Tolgay Arslan kaydetti. Tarsus İdman Yurdu'nun tek golü 53. dakikada Çağrı Yasak'tan geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tura yükseldi.

Fenerbahçe, Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup etti!

ADİL RAMİ SAKATLANDI

Fenerbahçe'nin Fransız oyuncusu Adil Rami, maçın 59. dakikasında sakatlandı. Oyuna devam edemeyen Rami, yerini Zanka'ya bıraktı. Deneyimli oyuncunun son durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Fenerbahçe, Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup etti!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe Tarsus Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (14)

Memleketim:

Fenerin attigi 3. gol öncesi 2 metre ofsayt kaleci kornere celiyor devami gol oluyor. Biktik artik size göre büyük takim bana göre rezil cürük takimlari korumanizdan.

13
19
yanıtYanıtla
Kalkavan çakır aydınus palabıyık mhk fb bjl el ele:

Oooo kköy e kutlamaya. Ama yine hakemle geldi maç puhaaaa gs psg yi yenemdi fb tarsus u yendi fb farkı

9
17
yanıtYanıtla
Atm:

Fb anca TIY i TiYe aldi

7
15
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Aynen kabak gibi ofsayt verilmedi yazıklar olsun bide rahat geçti diyonuz şimdi fenerliler kızar işlerine gelmez ofsaytı da görmezler

9
10
yanıtYanıtla
Kenan:

TEBRİKLER FENERBAHÇEM ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN

8
10
yanıtYanıtla
Fbli:

Bir günde gol yemeyin be kardeşim...

7
6
yanıtYanıtla
ts61ts:

ayıp be tff cılkı çıktı. tarsus maçında bile hakemle giden fb. yazık

2
6
yanıtYanıtla
By enes:

Kupada ligde bizim.olacak insallah

3
4
yanıtYanıtla
tff:

anlaştığımız gibi;)

yanıt4
yanıt3
SABIKALI LİG.:

Şike ile herşey mümkün. hatta ona da gerek yok tff kupayı versin size diğerleri gazozuna oynasın.

yanıt1
yanıt1
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title