Haberler

Fenerbahçe'nin gündemindeki Fejsa için Galatasaray devreye girdi!

Güncelleme:

Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinden koştuğu Sırp orta saha oyuncusu Ljubomir Fejsa'yı transfer etmek için harekete geçti.

Spor Toto Süper Ligin iki ezeli rakibi Fenerbahçe ile Galatasaray bir transferde daha karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Benfica'nın Sırp orta sahası Ljubomir Fejsa'yı transfer etmek için harekete geçti.

SON KARAR TERİM'İN

A Spor'un haberine göre Benfica, tecrübeli oyuncu için 3 milyon euro talep ederken Galatasaray, kulüp tarafıyla da oyuncuyla tarafıyla da büyük ölçüde anlaşma sağladı. Son kararı Terim ve kurmayları verecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Benfica Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

YA İNEK UÇARSA:

HAber o kadar saçma ki...gs benficayla da oyuncuyla da anlaşmış ve son kararı terim ve kurmayları verecekmiş.ya arkadaş önce terim ve kurmayları oyunculara ok verirler sonra gs irtibata geçer.

25
1
yanıtYanıtla
malabadi:

Ya inek uçarsa kardeş demekki artık öyle olmuyor yönetim alacak terim oynatacak şartlar artık öyle fatih hocanın değil bütçenin yönetimin dediği oluyor.Bunun için fatih hoca sezon bitmeden gider hele birde güçlü gurup çıkarsa şam.liginde aynen maraş demedi demeyin .......

yanıt0
yanıt0
Orhan Kaptan:

Muric, fener aldiya illah araya girecekler baska adammi kalmadi yani

12
9
yanıtYanıtla
Reis Pala:

Gitsin zaten adam koca 1 sezon sakat olarak geçirmiş zaten

yanıt3
yanıt2
GS''Lİ:

ya arkadaş o kadar futbolcu içinde nası oluyor da hep aynı futbolcuların peşine düşüyorlar, ya yatan scout ekibi yada takımın vizyonsuzluğudur başka açıklaması yok herhalde bunun. . .

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yabancilarda anlamis fiyatlarini nasil yukseltecegini bizim manyak kulublerin sayesinde at calimiye celmeyi misali

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title