Haberler

Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçında itiraz ettiği pozisyon Şampiyonlar Ligi'nde yaşandı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçında kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye maçın tekrarı için başvurduğu pozisyonun benzeri Şampiyonlar Ligi'nde yaşandı. Atletico Madrid-Juventus maçında Juventus'un kullandığı aut atışında Atletico Madridli oyuncu ceza sahası içinde kalınca maçın hakemi aut atışını tekrarlattı.

Fenerbahçe Kulübü, Alanyaspor maçında yenen 2 gol öncesinde de kural hatası olduğu gerekçesiyle yayıncı kuruluştan görüntüleri isteyerek TFF'ye başvuruda bulunmuştu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün yaptığı açıklamada MHK Başkanı'nın "Alanyaspor maçında kural hatası yok" demesine de tepki göstermişti. Fenerbahçe'nin başvurusu sonrasında sonucun ne olacağı merak edilirken, bu pozisyonun aynısı Şampiyonlar Ligi maçında yaşandı.

FELIX CEZA SAHASI İÇİNDE DİYE AUT ATIŞINI TEKRARLATTI

Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında Atletico Madrid ile Juventus karşılaştı. Mücadelenin 38. dakikasında Juventus'un kullandığı kale vuruşu sonrasında maçın hakemi Björn Kuipers, Atletico Madrid'in bu sezon başında 126 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Felix, Juventus ceza sahası içinde olduğu için aut atışını tekrarlattı.

Bu gelişme sonrasında Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçı için yaptığı başvurudan ne sonuç çıkacağı merakla bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçında itiraz ettiği pozisyon Şampiyonlar Ligi'nde yaşandı!

İŞTE FENERBAHÇE MAÇI İÇİN YORUMCULARIN GÖRÜŞLERİ

BeinSports Spikeri Güntekin Onay:"Kuralda 'Kaleci çabuk kullanırsa forvet oyuncusu ceza sahasını terk etmemiş olabilir' diyor. Avantajını kaybeden için kural işlemez diyor"

TRT Spor Spikeri Ersin Düzen:"Kurallara göre aut atışında eğer rakip oyuncu (Cisse) ceza alanını terk edecek zamanı bulamazsa ve burada kale vuruşuna müdahale etmezse kural hatasına girmiyor."

Eski Hakem Deniz Çoban:"Alanyaspor'un ikinci golünde 'kural hatası var' diyenlere katılamam."

İLK GOLDE DE Mİ KURAL HATASI VAR

Alanyaspor'un ilk golünde de kural hatası iddiası bulunuyor. Akdeniz ekibinin taç atışını yanlış yerden kullanmasına rağmen hakem Halis Özkahya'nın taçı yeniden Alanya lehine kullandırması futbol kurallarına uymuyor. Kurala göre taçın el değiştirmesi gerekiyor.

"BÜYÜK BİR HATA VAR"

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan eski hakem Deniz Çoban, "Alanyaspor'un ilk golünden önce spiker 'Hakem yanlış yerden taç atan Alanyaspor oyuncusunu uyardı, yerinden atılmasını istiyor' diyor. Böyle bir durum gerçekleştiyse çok büyük bir hata var. 'Yanlış yerden kullanımdan dolayı taç tekrarlanırsa' aynı takım kullanamaz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe Juventus Haberler

500

Yorumlar (108)

MORİNYO:

AĞLAYIN ŞEREF YOKSUNLARI ŞİKEBAHÇELİLER

49
37
yanıtYanıtla
Burada:

Burada Şerefi Olmayan Daha çok Senmişsin Gibi Geldi ? Niye Böyle Hakaret Edici ve Aşşalama İhtiyacı Hissetiğini Galiba Rakibinin Haksızlığa Uğramasına Ragmen ADALET Beklemediğin İçindir. Senin İçin ve GS''liler İçin ADALET Anlayışı Kendi Çıkarlarınız Olsa GEREK . .

yanıt13
yanıt14
Iziiiiii Dortmund:

Sizi altinci haftada biz aglatacagiz merak etme en büyük Feneeeer

yanıt26
yanıt19
GSLİ:

ŞİKEBAHÇE AĞLAMAAAAA

15
15
yanıtYanıtla
FB Lİ:

ŞİKECİ DERKEN; 8-0 DÜZMECE GALİBİYETLER, MALATYA DA GEZEN ARABALAR, DENİZLİ DE GEZEN ÇANTALAR. KENDİNE BAK ÖNCE EMEK HIRSIZI. .

yanıt8
yanıt4
.:

geri zekalı kendi takımına bak GS li 6 sıfır unuttunmu turro

yanıt3
yanıt3
mhs:

Sürülecek tarlalar yokmu FB li her türlü pisliğin arkasından siz çıkarsınız. Nerde fenev orda şaibe , kavga gürültü.

yanıt2
yanıt4
GSLİ:

AĞLAYIN ULAN OZAMAN SERBEST AMA AZ ÖTEDE BİZ DUYMAYAK

yanıt4
yanıt4
VELİ:

KURAL HATASI OLMASINI İSTEDİĞİMİZ İÇİN FENER AĞLAMA DİYORLAR ASIL KURAL HATASI ÇIKARSA FENER BUNDAN FAYDALANIYOR DİYE SİZ AĞLARSINIZ BE ZORUNUZA GİDER SİZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ

yanıt1
yanıt1
cimbom:

fener yenmiş olsaydı yine aut atışını bahane edip tekrarını isteyecekmiydi alanyaspor gibi mütevazi bir takımın hakkını . almaya çalışmak yakışırmı

16
11
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title