Haberler

Fenerbahçe, Milan Forması Giyen Diego Laxalt'ı Kadrosuna Katmak İstiyor

Güncelleme:

Milan'ın Genoa'dan 14 milyon euroya transfer ettiği Diego Laxalt için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-lacviertli takım, 26 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Yaklaşık 6 yıldır İtalya Ligi'nde top koşturan, daha önce İnter, Empoli, Genoa ve son olarak Milan forması giyen Diego Laxalt için Fenerbahçe'nin devreye girdiği öğrenildi.

LAXALT AYRILMAK İSTEDİ MİLAN GERİ ÇEVİRMEDİ

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası turnuvasında oynadığı futbolla bir hayli dikkat çeken ve Milan'ın 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Laxalt, hocası Gattuso tarafından yedek kulübesine hapsedilirken, Serie A'da fazla forma şansı bulamayan Uruguaylı futbolcunun takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu anlaşıldı. Bu sezon ligde sadece 6 maçta ilk 11'de oyuna başlayan Diego Laxalt İtalyan kulübü tarafından satış listesine konulurken, sol kanatta büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin milli futbolcu için girişimlere başladığı belirtildi.

FENERBAHÇE KİRALAMAK İSTİYOR

Genoa'da iyi bir istatistik ortaya koymasına rağmen Milan'da bu sezon 26 maçta gol ve asist yapamayan Diego Laxalt için sarı lacivertli kulübün kiralama teklifinde bulunduğu öğrenilirken, Serie A devinin 26 yaşındaki oyuncuyu ilk etapta satmayı düşündüğü ifade edildi. Daha önce Empoli ve Genoa'da kiralık olarak forma giyen Uruguaylı futbolcunun satış opsiyonlu kiralama formülü masaya yatırılırken, Fenerbahçe'nin Laxalt'ta ısrarcı olduğu bildirildi.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Serie A Fenerbahçe Milan Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

fatih gül:

diego laxalt yeni forma fenerbahce istanbul sari lacivert kadiköy sükrü saracoglu istanbul sabiha gökcen atatürk

2
6
yanıtYanıtla
deli:

tertemiz delirmişsin tebrikler kardeş

yanıt1
yanıt0
fatih gül:

diego laxalt yeni forma fenerbahce istanbul sari lacivert kadiköy sükrü saracoglu istanbul sabiha gökcen atatürk

0
6
yanıtYanıtla
garip:

BİZİM 20 tı BOŞA GİTDİ.

3
1
yanıtYanıtla
ZUHA:

HAHAHAHAHHAHAHAHHA, VERDİĞİNİZ PARALAR BAK NEREYE GİDİYO :d

yanıt0
yanıt0
bursasporlu:

sol açık 26 maçta 0 gol 0 asist birde milanda oynuyor sassulo da parma da olsa demek - 5 gol -10 asist yapacak herhalde :-) kaçırmamak lazım menajerlerde çikolata yiyebilsinler büyük taraftar 20 şer tl yollar nasılsa

2
1
yanıtYanıtla
ccc:

sizde seneye alt ligde 5 TL verip maç izlersiniz

yanıt1
yanıt0
Demedi deme İbrahim:

Gol Yok asist yok

0
1
yanıtYanıtla
harun:

bunun her yeri bomba olsa ne yazar

1
0
yanıtYanıtla
tanga cash:

Allah aşkına bu haberler doğruysa bu sene olmaz ama gelecek seneye ptt lig olur.yahu gidin afrikadan asyadan ucuz ve kaliteli topçular alın gelin size g.koreden japonyadan kazakistandan beleş futbolcu adı vereyim yemin olsun parada istemiyorum.......

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title