Haberler

Fenerbahçe, Max Kruse ile el sıkıştı! İşte Alman golcünün alacağı ücret

Güncelleme:

Fenerbahçe, Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren Max Kruse transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncu yıllık 2,5 milyon euro kazanacak.

Max Kruse transferinde Fenerbahçe mutlu sona ulaştı. Aleksandar Kolarov ile her konuda anlaşarak rotasını tamamen Kruse'ye çeviren sarı-lacivertliler, Alman yıldızla da prensipte anlaşma sağladı. Önceki gün oyuncunun menajeriyle tekrar bir araya gelen Sportif Direktör Damien Comolli, 31 yaşındaki forvetin isteklerinin birçoğuna 'tamam' yanıtını verdi.

TRANSFER ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONLANDIRILACAK

Fenerbahçe'nin yıllık 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme önerdiği Kruse'nin Avrupa'da daha iyi bir teklif alamadığı için tercihini sarı-lacivertlilerden yana kullandığı kaydedildi. Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu imza öncesi son bir görüşme daha istese de kulüp içinden gelen bilgiler, transferin önümüzdeki hafta içinde sonlandırılacağı yönünde.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Werder Bremen Fenerbahçe Max Kruse Haberler

500

Yorumlar (12)

Döndü Teyze:

kruseyi tanıyan varmı..? Ben adını ilk defa duyuyorum;)

9
6
yanıtYanıtla
Tan:

Sen dönmeye devam et Duyarsin yakinda

yanıt10
yanıt2
tespi:

futbol cahili olduğundan

yanıt1
yanıt0
Ferit:

Bu senede şampiyon olamaz ama yolunu buldu bir kampanya daha yaparlar

5
6
yanıtYanıtla
bursasporlu:

bu oyuncu 1 m euroluk oyuncu max 1, 5 verilir 2. 5 verince işte niye takımlarımız batıyor.

4
3
yanıtYanıtla
Bursa Osmangazi:

Başkanımız ibra edilmedi ? Sen önce bu hırsızlara cevap vericeksin veled. . Klavye delikanlılığı yapma. . Sanane Fenerbahçe den. .

yanıt0
yanıt0
tlh:

mesela yusuf yazıcı. abdulkadir . güven bunlar yurt dışında olsa asla turkiyeye getiremessin. . guven yalçın son macında hatrik yapmıştı. yetenekli genç çok fazla araştıranyok. başkanlar illa menejerlere çuvalla para verecek öyle rahatlıyolar

4
1
yanıtYanıtla
kenan gülmen:

ayni alex gibi

2
2
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

ben duydum cok almanyada oldugum icin :)) ama degermi yillik 2, 5 milyona ?? belki deger

2
1
yanıtYanıtla
Raho57:

AlmanYada yasiyorum coook iyi bir Futbolcu, tek problemi Poker cok oynuyo yaniii eger Kibrisa getirmesseler inanin yilin transferi.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title