Haberler

Fenerbahçe Maçında Hakem Skandalı! Çileden Çıkardı

Güncelleme:

THY Euroleague Play-Off ikinci maçında Fenerbahçe Beko'nun evinde Zalgiris Kaunas'a 82-80 mağlup olduğu maça İtalyan hakem Luigi Lamonica'nın kararları damga vurdu.

Fenerbahçe Beko'nun sahasında Zalgiris Kaunas'a 82-80 yenildiği maçta maçın hakeminin kararları hem Obradovic'i hem de taraftarları adeta çileden çıkardı.

THY Euroleague Play-Off ikinci maçında Fenerbahçe Beko, sahasında karşılaştığı Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'a 82-80 mağlup oldu ve seri 1-1'e geldi. Serinin 3. maçı 23 Nisan Salı günü TSİ 20.00'de Litvanya'da oynanacak. Sarı-lacivertliler, deplasmanda oynanacak iki maçta galip gelmesi durumunda adını İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde organize edilecek Final-Four'a yazdıracak.

18 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

Bu müsabaka ile birlikte Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında iç sahadaki 18 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Sarı-lacivertliler, Euroleague'de sahasında en son mağlubiyetini 2017-2018 sezonun 30. haftasında İspanyol ekibi Unicaja Malaga'ya karşı 99-91'lik skorla almıştı.

MELLI 1500 SAYI BARAJINI GEÇTİ

Euroleague kariyerinde EA7 Olimpia Milano, Brose Baskets Bamberg ve Fenerbahçe'de forma giyen Nicola Melli, Zalgiris Kaunas ile oynanan karşılaşmada önemli bir istatistiğe imza attı. İtalyan basketbolcu attığı 9 sayı ile Euroleague'de 1500 sayı barajı aştı.

Fenerbahçe Maçında Hakem Skandalı! Çileden Çıkardı

İTALYAN HAKEMDEN SKANDAL HATALAR!

Çaldığı düdüklerle her zaman maçın önüne geçmeyi başaran İtalyan hakem Luigi Lamonica ise dün gece yine sahnedeydi. İlk çeyreğin son anlarında Jan Vesely'e yapılan kasti faule düdük çalmayıp oyunu devam ettiren daha sonraki hücumda Çek oyuncuya bu kez de hücum faul çalan Lamonica, Obradovic'i de çok sinirlendirdi.

TRİBÜNLER YOĞUN TEPKİ GÖSTERDİ

Tribünlerin de yoğun tepkisine maruz kalan İtalyan hakem, atmosferden etkilenmediğini gösteren düdüklere devam etti. Maçı 82-80 yapan son hücumda Brandon Davies'i hatalı yürümesini de hakemler kaçırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (20)

Culssuz fenevde Tek Kelime Rezalet:

Zalgris Kim Fenev Kim??? Yenilip Yenilip Turnuvayi Kaybetme Zamanlari Cokttan Geldi Geciyo

12
8
yanıtYanıtla
BELHANDA:

BETER OLACANIZ DAHA DURUN NE HAKEMLERLE KARŞILAŞACAKSINIZ

6
12
yanıtYanıtla
ziyaa:

Ne skandalı la, hakem gayet iyi yönetti maçı. Fenerbahçe rakibi hafife aldı. Papucun pahalı olduğunu son 5 dakika da anladılar fakat iş işten geçti. Kaunas, ta işi bitirir Fenerbahçe.

15
2
yanıtYanıtla
Kenan:

FENERBAHÇELİDEN ÇOK 6SARAYLILAR İZLEMİŞ MAÇI BÖYLE BİR TAKIMLARI OLMADIĞI İÇİN

11
6
yanıtYanıtla
CEPENYCA:

ALMA MAZLUMUN AHINI, , ÇIKAR AHESTE AHESTE . . . ÜZÜLDÜM MÜ SORSANIZ, HAYIR DERİM!!!

8
6
yanıtYanıtla
KOMİK:

KEDİLER YENİLMEMİZİ İSTİYO AMA 2. KUPAYI GÖRDÜKLERİNDE SUSARLAR

9
5
yanıtYanıtla
asdwqe:

ETME BULMA DÜNYASI, UMARIM BU MENERMAHÇE İÇİN BAŞLANGIÇ OLUR. . . . . . . . . . . . . .

6
7
yanıtYanıtla
GALATASARAYLIYIM:

Böyle bir durum kime yapılırsa yapılsın gerçekten de can sıkıcı oluyor öyle değilmi.

12
1
yanıtYanıtla
BJK:

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

2
9
yanıtYanıtla
Son delici:

Beter olun bu inim inleyin

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title