Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor Engelini Rahat Geçti: 7-0

Süper Ligde deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşan Fenerbahçe küme düşen rakibini 7-0 yendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (42)

Şikebahçe:

İstediğiniz kadar şike yapın şampiyon o la ma ya cak sı nız.

11
5
yanıtYanıtla
İNSAN OLMAK.:

3 veya 5 kuruşa bağlanmış maç sizin gibi rüşvetciler siziiiii

5
7
yanıtYanıtla
xx:

vay be ne buyuk utanmaz takimmis bunlar reziller

5
7
yanıtYanıtla
Tff:

Nedense pis kokular alıyorum

5
7
yanıtYanıtla
FENEV:

SENi NE BURSANIN FENEVLi KöR TOPAL MUSA SOWU FENE EMiNiKELi KARABüKE ATTiGiN $iKELi 7 GOL KURTARIR TEK VAROLAN GERCEK ALIN TERiYLEN BiLEGiNiN GüCüYLEN GERCEK $AMPiYONU 20. MAYIS AKSAMINDA GöR TüRKiYEDE PAZAR AKSAMI SOKAKLAR SARIIIII KIRMIIIZIYA BüRüNüCEK!!!! MAYISLAR GALATASARAYIMIN VOLKAN AYILARIDA SiZiN OLSUN:))

4
6
yanıtYanıtla
Kartal4:

Fenevi ne diye akhisarla oynatıyorsunuz.bak kendi çapındaki takıma nasil yedi attı.bundan böyle akhisarla oynatmayin fenevi.

3
6
yanıtYanıtla
mehmett:

70 SIFIR YENSE NEYE YARAR. . .

8
1
yanıtYanıtla
Doluşmuş yine beyin özürlüler:

Tutturmuşlar tam 7 gol lazımmış diyorlar. Aynı takıma siz 7 gol atmadınız mı? Ayrıca 7 gol değil maksimum 6 gol yetiyor Fenerbahçe için. Haftaya puan eşitliği olması için GS nin yenilmesi gerekiyor (ki bu mümkün değil) Eğer yenilirse ve Fener de yenerse ancak puanlar eşitlenecek. Yani GS nin yenilmesi ve Fener’in yenmesi demek en az +2 fener averajı demek. Bu durumda Fener’e maksimum 6 gol yetiyor. Ki bunlar hep hikaye GS bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmaz. Ayrıca üç kulvarda iddialıyız deyip babayı alan 8taşlılar da şerefli dördüncülüklerini kutlasınlar. Tiyatroları yemedi şimdi burda başka takıma çamur atmaya çalışıyorlar.

7
2
yanıtYanıtla
70:

7 tane atınca heveslendiler ama şampuan olurlar bunlar anca. . . başakşehiri hiç hesaba katan yok hayalperesler

yanıt3
yanıt2
70 HER TARAFA:

YAZIP DURMA CAHİL ANLAMIYON SEN İŞTE İKİLİ AVERAJDA FENER BAŞAKTAN ÜSTÜN

yanıt0
yanıt0
70:

site puan taplosunu yanlıs vermıs cumartesı aksamı şampuanlıgınızı kutlacaz :)))

yanıt0
yanıt0
Tff:

Nedense pis kokular geliyor.

6
3
yanıtYanıtla
ŞİKE DİYENLER:

gs 7 TANE ATINCA ŞİKE OLMUYORDA FB ATINCA MI OLUYOR ? ENTERESAN

3
5
yanıtYanıtla
SİBERİAN:

Göztepe bunlara yatmayıp oyununu oynarsa şampiyon FENERBAHÇE, bizim selçukta orda.

1
7
yanıtYanıtla
70:

anca şampuan olursunuz siz gs yıkılsa başakşehir var. futbolun f sınden anlamayan konusuyo hayal kuruyo hadee ıkılen forumdan

yanıt2
yanıt0
hooo:

Ulan mal deyneği siz karabük''e 7 atınca yatmış olmuyor, daha oynanmamış maç hakkında Göztepe''yi töhmet altında bırakıyorsun, senin kafan bu mu embesil.

yanıt0
yanıt0
Vvv:

Bu sene yine en büyük eğlence: feneVbahçe. Utanmazlar.

3
5
yanıtYanıtla
fenevliler bu yorumu iyi okuyun:

o değilde bu aykut kocamanı teknik direktör diye fenevbahçenin başına koymuşlar ya ne komik ya. adam sadece konuşuyor başka bir şey bildiği yok ya la. akhisar sezon içinde 3 defa yenmiş daha akıllanmamış taktik bilmiyorki ne yapsın keko. akhisar bunla 10 defa oynasa 10 unda da yener bu boş adam feneve iyi geldi. anca konuşup fenevlileri uyutuyor hedef şaşırtıyor. :))))

3
5
yanıtYanıtla
..:

peki cinconlu yada 8taslı ezikkkkk. siz neden yenemediniz aykutun yönettiği takımı.

yanıt4
yanıt2
türk futbolu bitmiş.:

Evet Türk futbolu bitmiş. Ligimizin kalitesini fenevbahçenin 2. liğinden anlayabilirsiniz. bu kadar kalitesiz kadro ve kalitesiz futbol süper ligde 2. oluyorsa, Suni aykut saçma sapan konuşarak kurulları etkileyerek bi yerlere geliyorsa burada kaliteden bahsetmek zor.

4
3
yanıtYanıtla
Kartal:

Demirören allem ettin kallem ettin şu şikebahçeyi buralara kadar ite kaka getirdin.yatacak yerin yok senin.

3
4
yanıtYanıtla
70:

averaj şampuanmı olaak şimdi bunlar. . . . ulen biz gıtsek başakşehir var neyın kafasını yaşıyosunuz. . . .

6
1
yanıtYanıtla
EVET:

KARDEŞ BENDE YAZIYOM AMA HAKLISIN GALİBA AYDINLATSANA BİZİ LÜTFEN İLK MAÇ FENER 2 BAŞAK 3 İKİNCİ MAÇ BAŞAK 0 FENER 2 YANİ 3ATMIŞ ÜÇDE YEMİŞ HAKLISIN BAŞAKTA VARMIŞ

yanıt0
yanıt0
70:

MUSTAFA 05 sıte yanlıs gostermıs puan taplosunu. cumartesı aksamı hazır ol duduk gibi öddüreez sizi şampuan olacaksınız. . . . . .

yanıt0
yanıt0
70:

MUSTAFA 05: öğrendınmı gs yıkılınca kım sampiyon olcagını koca okuz 3 lu averaja bakılıyormus ben yenı öğrendim

yanıt0
yanıt0
HADİ ORADAN:

Fenev ve aykut bu takımı (Karabük) ve bu hakemi çok sevmiştir, şimdi ne güzel maç yönetti, Karabük ölümüne oynadı falan filan kasıntı açıklamalar yapar aykut. Karabük Spor sen daha alt liglere düş kardeş sen anladın onu. . . .

2
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Fenerbahçe''ye yine şike yaptı gibi imalarda bulunan arkadaşlar Galatasaray Şampiyon olduğunda ne diyeceksiniz bakalım. Bu hakemler varken ve iş buraya gelmişken vermezler Fener''e şampiyonluğu. O yüzden atıp tutmayın. Ben bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum Şampiyon Galatasaray olacak. Terbiyesizleşip çamur atmayın. Sizde çıkıp atsaydınız 7-8 tane. Niye atamadınız. Fener 7 tane attı diye yaptığınız itamlara bakın. Utanacaksınız söylediklerinize hiç hatırlamayıp çıkıp şampiyonluğu kutlayacaksınız

2
4
yanıtYanıtla
TS:

şampiyon fb

2
4
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

beleş takımın beleş 7 golü. avaraj lazım dimi aykut efendi. azizin paralar boşa gitti kaçırdın şampiyonluğu

4
2
yanıtYanıtla
FENEVLİLER BU YORUMU İYİ OKUYUN:

fırat aydınus ve ali palabıyıkın yönettiği febe maçları incelenmeli. Aykutun konuşmalarından pis kokular alıyorum. aziz yıldırım seçimi kaybedeceğini anlayınca yine eski günlerine döndü. şikebahçenin oynadığı maçlar incelenmeli. bu artık bursa maçıyla ve karabük maçıyla iyice ayyuka çıktı. tff ye kumpas yaptı Ziraat Türkiye kupasında finale kaldı. şikeli günler yine geldi. uefa febenin cezasını verdi. tff kumpastan korktu ceza veremedi.

2
3
yanıtYanıtla
AYKUT KOCAMANKAFA:

karabük maçı ve bursa maçı incelenmeli. şikebahçe yine eski günlerine döndü. uefa ceza verdi. TFF ceza vermekten korkuyor. kupayı alamıyor. Aziz ve ekibi tff ye ve spor bakanına kumpas yapıyor. seçimden sonra bursa ve karabük maçının kokusu çıkar.

3
2
yanıtYanıtla
çarşı-bjk:

şikeci fb adama ne kadar para verdiyseler 2 dk da kalesine gol attı kesinlikle şahibeli bir maç bence dikkate almalı ve araştırmalı zaten dün akşamki maçta oynayan futbolcuları tarih unutmicak yazıklar olsun onurunuzu bile sattınız

2
3
yanıtYanıtla
yunus can 29:

korkmadan, adam gibi oynarsan böyle olur ama gel Aykut''a anlat bunu. Alan savunmasına döndüğü an fener pozisyon verdi.

1
4
yanıtYanıtla
FB:

cincon atınca sorun yok fb atınca şike öylemi işte fb yi sizden ayıran fark bu

2
2
yanıtYanıtla
aykut kocaman:

karabüküde rakip diye konuştu ya bu aykut helal olsun. o değilde bu aykut kocamanı teknik direktör diye fenevbahçenin başına koymuşlar ya ne komik ya. adam sadece konuşuyor başka bir şey bildiği yok ya la. akhisar sezon içinde 3 defa yenmiş daha akıllanmamış taktik bilmiyorki ne yapsın keko. akhisar bunla 10 defa oynasa 10 unda da yener bu boş adam feneve iyi geldi. anca konuşup fenevlileri uyutuyor hedef şaşırtıyor. :))))

2
2
yanıtYanıtla
xx:

bir daha pileyof rica ediverin federasyon bakaninizdan nasil olsa surati dusecek veya karanlikda kupa verecek

3
1
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE:

Sen Kendi evinde Cinconu yeneme, Git Akhisara 6 puan ver Sonrada Şampiyon olucaz Olursunuz All. Akhisarı yenseydin, Akhisar küme düşecekti, Cinconu yensen Şampiyon olucaktın. Cincon Bjk yendi seslerini kesti, Bjk sesleri çıkabiliyormu ? Hadi Göztepe Gs yendi, Başakşehirde yenerse 3 lü averajdan gene Fb şampiyon olamıyor. O yüzden Gs Şampiyon olsun. Azizde Tüm futbolcularda gitsin.

3
0
yanıtYanıtla
Kamil:

Zalad diye yırtınanlar karabük için ne diye yırtınacaklar

0
2
yanıtYanıtla
TARAFSIZ FENERLİ:

ÖNCE BÖYLE OLSAYDIN, ÇEKSEN ÇEKSEN YOLSAYDIN. . . . DEMİŞ BİLİYORMUSUNUZ ?

1
1
yanıtYanıtla
:

Bir takımda azacık etikliik olur. Nerde...

0
0
yanıtYanıtla
BEN BÖYLE FOTBOLUN:

TARİHİ SKORLA KAZANMADI İHTİYACI KADAR ATTI YAV YA BİR FAZLA YADA BİR EKSİK ATTA ANLAŞILMASIN

0
0
yanıtYanıtla
kapak:

6 yetiyordu, 7 attı araştır biraz.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title