Haberler

Fenerbahçe idmanında Mehmet Ekici'nin hali dikkatlerden kaçmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçı hazırlıkları YouTube kanalında yayınlandı. İdmanda yapılan maç esnasında Mehmet Ekici'nin kale arkasındaki görüntüsü ise olay oldu. Sosyal medyada bazı kullanıcılar oyuncuya destek verdi.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Ersun Yanal yönetiminde yapılan idmanın görüntüleri sarı lacivertli kulübün sosyal medya hesabından 11 dakikalık bir video olarak yayınlandı.

MEHMET EKİCİ DİKKAT ÇEKTİ

İdmanda yapılan maçta ekrana gelen görüntü ise dikkatlerden kaçmadı. Taktik antrenman sırasında Mehmet Ekici'nin kale arkasındaki görüntüsü dikkat çekti.

İşte sosyal medyada Mehmet Ekici için atılan bazı tweetler;

Fenerbahçe idmanında Mehmet Ekici'nin hali dikkatlerden kaçmadı

Fenerbahçe idmanında Mehmet Ekici'nin hali dikkatlerden kaçmadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Antalyaspor Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (19)

ziyaa:

Eeee. . . Taş yerinde ağırdır demişler. . . Trabzon''da kalsaydın Kral olurdun. . .

5
7
yanıtYanıtla
hamsi koydum tavaya:

hamsicim susar mısın lütfen :)

yanıt8
yanıt5
ziyaa:

Ula asıl sen sus kot kafali

yanıt1
yanıt0
ne diyem:

Ekici ye yazık oldu diyenler futboldan anlamayıp insanlıktan dem vuranlar, hiçbir maçı tamamlayamayan devamlılığı olmayan çektiği şutu kurtaran kaleciyi gidip tebrik eden kendini iyi futbolcu vehm eden faydasız gereksiz hiç transfer edilmemesi gereken bir oyuncu. Ha Alper potuk ondan da beter ama fb de akıl yok ki. .

7
3
yanıtYanıtla
kapak:

yıllardır oturuyor, ücretinde indirim yap desen yapmaz. Fenerbahçe futbolculara değerinden fazla önem gösterdiğinden bu hale geldi, daha bir çok bu formayı haketmeyen futbolcu var.

7
3
yanıtYanıtla
mustafa:

duygusallık diye diye kluplerimiz bu halde borç batağında kimse bedavaya oynamıyor kardeşim, şu topçuların yerinde olmak isteyen milyonlarca genç var, biraz kendileride profesyonel gibi oynasınlar

7
1
yanıtYanıtla
Trabzonsporlu:

come to TRABZON :) kuymağa kaşar lazım ekiciii

6
1
yanıtYanıtla
fj:

KÖTÜ Bİ GÖRÜNTÜ AMA İNSANDA BİRAZ KENDİNE BAKAR 2 MAÇ VAR 10 MAÇ SAKAT BIRAK O ZAMAN BEDAVADAN PARA YEMEK ZEVKLİ GELEBİLİR SONRA BU HALLERE DÜŞERSİN EMREYE BAK ODA YILLARCA SAKATLIKTAN ÇEKTİ AMA HİÇ DEĞİLSE SEZONDA 20 25 MAÇ OYNUYO

6
0
yanıtYanıtla
GFB:

trabzonu satıp fbeleş bir kulübe gidersen pilin bitince mendil gibi çöpe

4
1
yanıtYanıtla
fısıltııı:

adam dinleniyordur kardeşimm neolcak oturmucak mı 2 dk

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title