Haberler

Fenerbahçe Hazırlık Maçında Eskişehirspor'u 4-0 Yendi

Güncelleme:

Fenerbahçe hazırlık maçında Eskişehirspor'u Jailson, Soldado ve İsmail Köybaşı'nın (2) golleriyle 4-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile yaptığı hazırlık maçını 4-0 kazandı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada sarı-lacivertlilerin gollerini Jailson, Soldado ve İsmail Köybaşı (2) attı. Özellikle Soldado'nun attığı frikik golü büyük alkış alırken, takımın gösterdiği performans taraftarları mest etti.

İLK 11'LER

Sarı-lacivertli ekip, Eskişehirspor karşısında sahaya, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Skrtel, Serdar Aziz, İsmail Köybaşı, Jailson, Oğuz Kağan Güçtekin, Alper Potuk, Moses, Valbuena ve Soldado ilk 11'iyle çıktı.

Konuk Eskişehirspor ise Melih Ağa, Hakan Aslantaş, Erdal Akdari, Berkay Dabanlı, Mehmet Feyzi Yıldırım, Issah, Furkan Balaban, Mete Kaan Demir, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner ve Emre Güral ilk 11'iyle mücadeleye başladı.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (5)

^^:

ŞAMPİYON FENERBAHÇEMİZ

6
3
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TAM DİŞİNİZE GÖRE KLASINIZDA BİR TAKIMLA OYNAMIŞSINIZ YAKIŞIR VE TEBRİK EDERİM SİZİ BU GALİBİYETTEN ÖTÜRÜ. BİR İHTİMAL DÜŞERSENİZ DEMEKKİ O LİGDEN TEKRAR SÜPER LİGE ÇIKABİLİRSİNİZ DEMEKTİR ES ES İ 4-0 YENMEK.

0
1
yanıtYanıtla
Kenan:

YOK BU ANTRENMAN MAÇIYDI GERÇEK MAÇ 20 SENE OLDUĞU GİBİ 6SARAY MAÇINDA

yanıt2
yanıt0
SELBİL:

7 O 7 190(7):d:D:DANTRENMAN YANİ:D:D. DÜMRANİYE ULTRA ANTRENMAN MI ULA ZİRAAT DE 7 LER SİZİ:DBU 7 İYİ YA 20 SENEDE 4. YILDIZI TAKTINIZ KUPALAR ALDINIZ DEMİ UEFA FALAN 20 SENEDE NE ÇOK ŞEY GELMİŞ GALATASARAYIMA SİZE GİREN ÇIKAN 20 SENE YAŞATTIĞIMIZ MUTLULUK MU:DVAAAAAH VAAAH :D:D. D. :DAAAAAAAĞLA!!!!!!20 DİYE DİYE:d:d:D. D

yanıt0
yanıt0
MEHMET YILMAZ:

ANKARAGÜCÜ MAÇINA YENİ OYUNCU DENEYECEKMİŞ HOCA 2 TANE YER DÖNER İSTANBULA

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title