Haberler

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da istediği Asamoah'ın transferi için harekete geçti

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bu sezon fazla forma şansı bulamayan Asamoah'ı transfer etmek için harekete geçti. Ganalı oyuncuyu, bir dönem Galatasaray da transfer etmek istemişti.

Süper Lig'de zirvenin bir hayli gerisinde kalan Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun planlaması için şimdiden düğmeye bastı. Bu sezon Hasan Ali'nin sakatlığında sol bekte büyük bir kriz yaşayan ve Kolarov transferini son anda gerçekleştiremeyen Kanarya, transferde önceliği bu bölgeye verdi. Sarı-lacivertli yönetim de Inter'de mutsuz olan Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah'ı transfer etmek için harekete geçti.

FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR

Fenerbahçe'nin gündemindeki Asamoah, İtalyan ekibinde yeteri kadar şans bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyor. İtalyan basını da Ganalı'nın Fenerbahçe'ye sıcak baktığını yazdı. Asamoah'ın kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Kanarya'nın Asamoah'ı düşük bir bonservis bedeli ile transfer etmek istediği öğrenildi. Ganalı oyuncuyu bir dönem Galatasaray da istemişti. Asamoah, bu sezon 11 maça çıktı.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

GALATASARAY:

HAHAHAHA BAŞKA OYUNCU BULAMADILAR BİZİM TRANSFER ETTİĞİMİZ ADAMIN PEŞİNE TAKILDILAR ŞİMDİ YAZIK YA

4
3
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

DÜNYA BİTECEK HALA TRANSFER FALAN FİLAN

3
2
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

TRABZON BİTERSE VİRÜS DE BİTER

yanıt5
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title