Haberler

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin Biletleri Satışa Çıkıyor!

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 14 Nisan Pazar günü oynanacak maçın biletleri satışa çıkıyor.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbinin biletleri, yüksek divan kurulu, kongre ve temsilci üyeleri için yarın satışa sunulacak. Biletlerin genel satışı ise 12 Nisan Cuma günü yapılacak.

Derbi maçın biletlerinin fiyatları şöyle:

Misafir Tribünü: 150 lira

Fenerium Üst H-I Blok: 160 lira

Fenerium Alt Avis Tribünü H Blok: 280 lira

Fenerium Alt Avis Tribünü G Blok: 330 lira

Fenerium Alt Avis Tribünü F Blok: 375 lira

Fenerium Alt Avis Tribünü E Blok: 600 lira

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

SARI KANARYA:

CİMBOM BU MAÇTADA BİR ŞEY YAPAMIYACAK YAAŞA FENER! BİZ SİZİ 6-0 YENDİK KADIKÖYDE BİZİ KAÇ SENEDİR YENEMEDİNİZ HAHAHAH!

3
12
yanıtYanıtla
ua4:

ünlü düşünür drogba geçen bir kelam etti, fenevi 20 yıldır yenememek önemli değil, mühim olan formadaki yıldızlar ve şampiyonluk diye. anlayabiliyor musun derinliği?

yanıt9
yanıt6
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yine günler öncesinden abartılmaya başlayan dünya derbiciği ağızları başlar:)) daha sonrasında futbol hariç herşeyin konuşulduğu berbat bir futbolla bitirirler tabi en az 4 tane kırmızı kartla lan he he dünya derbiciğisiniz tamam:))

5
2
yanıtYanıtla
sniper10:

En son şampiyonlar ligine gittiğinizde dolar 2 TL''di kardeşim, tek başarınız bizi yenmek olduğu için bunu gururla söylemeye devam et. seni gönülden destekliyorum 3

yanıt2
yanıt2
ua4:

tinerci kardeşim zoruna mı gitti sizi aramıza almamamız? az ötede ağlar mısın lütfen

yanıt4
yanıt0
8TAŞ:

TANIDIM. . . SEN ŞAMPİYONLAR LİGİ TARİHİNİN EN FARKLI MAĞLUBİYETİNİ ELİNDE BULUNDURAN KLÜBÜN TARAFTARISIN. . :d

yanıt0
yanıt0
28 ŞAMPİYONLUK 5 YILDIZ :

Fenerbahçenin 5 yıldızı 28 şampiyonluğu, 103 gollük şampiyonluğu ve 20 yıldır kadıköyde yenilmezlik serisi var. Drogba demiş yıldızlar önemli. Aloooo Fener yıldız sayısında gs den önde. Şampiyonluk sayısında da önde. İtalya''da Genoa 9 şampiyonluk kazanmış hepsi M. Ö ama hepsi sayılmış. Almanya''da Rapid Wien 1 defa kupa almış karanlık çağda 1800 lü yıllarda kupası sayılmış. Fenerbahçenin de sayılacak kaçışınız yok. Gs bu sene yine avcunu yalayacak. Sadece penaltı atabilen Diagne mi gol atıcak ? fb yenece

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title