Haberler

Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Pereira'ya 8 ay hapis cezası

Güncelleme:

Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2015 yılında Olympiakos'u çalıştırırken Panathinaikos maçında taraftara yaptığı el hareketleri sonrası taraftarlar sahaya inmişti. Mahkeme Pereira'ya şiddete teşvik etme sebebiyle 8 ay hapis cezası verdi.

Portekizli teknik adam sarı-lacivertli ekibe gelmeden önce Olympiakos'un Teknik Direktörlüğünü yapmış ve burada büyük bir saha olayına karışmıştı.

TARAFTARLA YAŞADIĞI GERGİNLİK UNUTULMADI

Takımının Panathinaikos ile olan maçında ortalık karışırken, Pereira yeşil beyazlı taraftarlara meydan okumuştu. Pana taraftarlarının bulunduğu kale arkası tribünün önüne giden Pereira eliyle 'gelin' işareti yapmış, ardından bu hareketin ardından seyirce sahaya inerek burada futbolcuları ve teknik adamları kovalamıştı.

Milliyet'in haberine göre; 2015'te yaşanan bu olay Yunanistan'da mahkemelik oldu ve dava dün itibariyle sonuçlandı. Mahkeme Vitor Pereira için 8 ay hapis cezasına hükmetti. Şiddeti teşvik ettiği için verildiği belirtilen cezanın, şartlı tahliyeye tabi olduğu belirtildi.

KARİYERİNE ÇİN'DE DEVAM EDİYOR

Bu büyük olayın ardından Olympiakos ile yollarını ayırarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan 51 yaşındaki Pereira, ardından 1860 Münih ve ordan da Çin'in Shanghai SIPG kulübüne transfer oldu.

Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Pereira'ya 8 ay hapis cezası

Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

AÇIKÇASI:

HİÇ GÜVENMEZDİM BUNA ZATEN .

2
0
yanıtYanıtla
UYANIK:

ENAAYİ FENERLİLERİN SMS ÜCRETLERİ BÖYLELERİNE GİDİYOR, BİLSİNLER İSTEDİM :d

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title