Haberler

Fenerbahçe, Emre Mor'un Transferi İçin Resmi Teklifte Bulundu

Fenerbahçe, Celta Vigo'da 2 kez kadro dışı bırakılan Emre Mor'un transferi için resmi teklifte bulundu.

İkinci yarıda düşme hattından kurtulmak zirveye doğru tırmanmak isteyen Fenerbahçe eksik gördüğü mevkiler için atağa kalktı. İspanya'nın ünlü Marca gazetesi, Sarı-Lacivertliler'in Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor'u transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı. Forvetin her bölgesinde oynayan Emre Mor, Celta'da düzenli forma şansı bulamıyor.

CELTA VIGO 13 MİLYON EUROYA TRANSFER ETMİŞTİ

Dortmund'tan 29 Ağustos 2017'de Celta Vigo'ya 13 milyon euroya transfer olan milli futbolcu Emre Mor, istenilen performansı bir türlü tutturamadı. 2 kez kadro dışı bırakılan Emre, her defasında affedildi ama Celta formasını bir türlü tapulayamadı. Fenerbahçe'nin Emre'yi transfer etmek için 2 seçenek sunduğu belirtildi. Kanarya ilk seçenekte bu oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamayı teklif etti.

Fenerbahçe, Emre Mor'un Transferi İçin Resmi Teklifte Bulundu

OZAN - EMRE TAKASI GÜNDEMDE

Sarı-Lacivertliler'in 2. seçenekte ise "Ozan Tufan'ı size verelim, Emre Mor'u alalım" önerisinde bulunduğu vurgulandı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, Emre'nin süratinden Fener'de faydalanmayı ve onu yeniden Türk Milli Takımı'nın hizmetine sunmayı planladığı da Marca'nın haberinde yer aldı. 21 yaşındaki yetenek için Celta Vigo'dan cevap beklendiği belirtildi. Emre bu sezon 9 maçta forma giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (19)

ruya:

adam sorunlu fenerde ne isi var almayin yapmayin etmeyin.

8
3
yanıtYanıtla
FB18:

diri haliyle milli takıma ne faydası olduki çökmüş haliyle fenere faydası olacak

8
2
yanıtYanıtla
şahin:

TÜRKİYE ÇİFTLİK NE OLUR GEL. . . TOPA VURMADAN SANA YILLIK 15 MİLYON TL PARA VEREN KULÜP MUTLAKA ÇIKAR. . . .

8
1
yanıtYanıtla
skorer:

çok iyi bir gelişme bence; 1-genç futbolcumuz tekrar değer kazanır, 2-genç futbolcu ile geleceğe de yatırım yapılmış olur. 3-milli takımımız kazanır

4
5
yanıtYanıtla
KARA:

Koca ispanya vazgeçiyor oynatmıyor ispanyaya bir faydası olmayan adam fenere ne fayda sağlar demek kş fener de para çok iyice araştırılsa bundan daha kaliteli daha ucuz futbolcu çok rahat alırdı :)))

3
5
yanıtYanıtla
Mert:

Bi sen eksiktin kardeşim sende gel

4
0
yanıtYanıtla
büyük resim:

çok çabuk şımarmış bir genç futbolcu ama fenerde abilik yapabilecek kimse yok fenerde daha da söner bence gitsin araplara para kazanır hiç olmazsa

0
4
yanıtYanıtla
gurbetci:

Adam sadece 9 mac oynamis Fenerde kendini bulabilmesi ici zaten bir 6 ay gecer ozamanda fener kümeye düser. ya bu yöneticilerde hakketenmi düsünemiyorlar ya? para var akil yok.

1
2
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

fenerbacelı olarak su durumda ıstemem. adam yıllardır dogru duzgun oynadı dordmund dan berı. ne kadar eksıklıklerı var antereman olarak yada teknık olarak. takım zaten cok kotu durumda. emrenın faydası olmaz. olur dıyen yonetıcı yada taraftar olursa da insallah haklı cıkarlar

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bırakın gitsin türkiyeye para girişi olsun fenerin niyeti ne anlamadım

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title