Haberler

Fenerbahçe'den Renato Sanches bombası!

Güncelleme:

Portekiz basınında yer alan habere göre takıma Fejsa, Max Kruse, Kolarov gibi yıldızları katmayı düşünen Fenerbahçe için bomba bir isim yazdı. A Bola'da yer alan iddiaya göre, Fenerbahçe, Bayern Münih'in genç isimlerinden Renato Sanches'i kiralamak istiyor.

Portekiz basınından A Bola, sarı-lacivertli yönetimin PSG'nin de radarında olan orta saha oyuncusu Renato Sanches'i kiralamak için harekete geçtiğini yazdı.

UEFA'nın kararını bekleyen Fenerbahçe, transfer bombalarını bir bir patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin transfer harekâtıyla ilgili olarak Portekiz basınından A Bola bomba bir habere imza attı. Max Kruse ve Alexandar Kolarov ile anlaşmaya varan sarı-lacivertlilerin, büyük umutlarla transfer olduğu Bayern Münih'te aradığını bulamayan Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'i bir yıllığına kiralık olarak renklerine katmak istediği belirtildi. Haberde Fenerbahçe'nin, PSG'nin de radarında olan 21 yaşındaki genç yıldızla geçen sezon da ilgilendiği hatırlatıldı.

FEJSA İLE BULUŞABİLİR

Türkiye Gazetesi'den yer alan habere göre; Benfica altyapısından yetiştikten sonra 2016'da 35 milyon uro değerinde bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olan Renato Sanches, 2017'de Swansea City'ye kiralık olarak verilmişti. Sanches'in Bayern'de bu sezon da forma giymesinin zor olduğu ifade edilirken, Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşebileceği belirtildi. Fenerbahçe'nin Benfica'da oynayan Sırp oyuncu Fejsa'ya imza attırma konusunda sona yaklaştığı vurgulanan haberin başlığında "Fejsa ve Renato Sanches yeniden birlikte oynayabilirler" denildi.

Fenerbahçe'den Renato Sanches bombası!

KRUSE İÇİN GERİ SAYIM

Fenerbahçe'nin transferini bitirmeye çalıştığı Werder Bremenli oyuncu Max Kruse, Eintarcht Frankufrt'un aradan çekilmesiyle sarı-lacivertlilere 'tamam' demişti. Alman futbolcu sportif direktör Damien Comolli'yi arayarak "Birkaç gün içinde tatilden döneceğim. Sonrasında imza için İstanbul'a geleceğim" müjdesini verdi.

FENER'DEN GİTMİYOR

Fenerbahçe'nin demirbaşlarından Volkan Demirel sonunda beklediği müjdeyi aldı. 17 yıldır sarı-lacivertli formayı giyen 37 yaşındaki tecrübeli kaleci, teknik direktör Ersun Yanal ve Başkan Ali Koç'un kararıyla bir yıl daha takımda kalacak. Volkan'ın yönetimle para konuşmadan boş mukaveleye imza attığı öğrenildi.

BADİA İSTİFA ETTİ

F.Bahçe'ye başkan seçildiğinde altyapıya büyük önem vereceğini açıklayan Başkan Ali Koç'un bu doğrultuda göreve getirdiği David Badia Cequier görevinden ayrıldı. İspanyol teknik adam, altyapıya yönelik çalıştığı bir yıllık görev süresinde Fenerbahçe'ye faydalı olmak için elinden geleni yaptığını belirterek istifasının kişisel sebeplere bağlı olduğunu açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

FMci:

Fejsa, Mehmet Topalın yerini fazlasıyla dolduracaktır. Kruse yerine Janssen alınmalı. Hem genç hem de Fenerbahçeyi tanıyor. 2-3 sene oynatıp, yüksek bonservise satılma ihtimali çok yüksek. Kolarov ise 33 yaşında, her açıdan ofsayt bi transfer. Renato Sanchez gibi oyuncular ise kiralandığında Türkiyeye eğlenceye geliyor, karakter analizini iyi yapın. Paraları boşa saçmayın.

15
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınhjfg:

40 yaşındaki emre 40 yaşındakı volkanla sözlşeme imzalyackvar vuuuu yıldızlara bak :)))))))))))))))))))))))))))

5
3
yanıtYanıtla
Ali Koç:

Eet. doğru haber fakat kendisini şahsen yetersiz buldum. ronaldo imzaya daha yakın

3
0
yanıtYanıtla
ali goç:

alır alır

1
0
yanıtYanıtla
Özbay:

Geçen sene oyarıldı kümeye düşmemesi için bu sene kesin kümeye düşer şimdiden byby sana ali ağa galiba bu spor senin işin değil

0
1
yanıtYanıtla
qret:

sezon başlamadan böyle konuşanları sezon sonu şampiyon olunca görücem

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title