Haberler

Fenerbahçe'den Aboubakar İçin Çılgın Hamle

Güncelleme:

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Fenerbahçe, alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yaparken, 2019-20'nin kadrosu için de düğmeye bastı.

Birçok yıldızı gündemine alan sarı-lacivertlilerin listesinden bir de tanıdık isim çıktı. Kanarya'nın 2016-17 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Vincent Aboubakar'la ilgilendiği ileri sürüldü.

Portekiz basınında bu transfer iddiasıyla ilgili haberler yer alırken, önemli detaylar da verildi.

Sakatlığı nedeniyle 28 Eylül 2018'den bu yana oynamayan 27 yaşındaki golcünün geçtiğimiz hafta forma giyebilecek durumu geldiği belirtildi.

7 AYDIR TOP OYNAMIYOR

Ancak Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'nun kalan haftalarda Kamerunlu yıldızı riske etmeyeceği kaydedildi. Bunun nedeni olarak da Fenerbahçe'nin bu oyuncuyu transfer etmeyi planladığı gösterildi.

Aboubakar'ın sağlık raporları isteyen sarı-lacivertlilerin yapılacak incelemelerin ardından işi resmiyete dökeceği ifade edildi. Sol diz çapraz bağlarından sakatlanan yıldız futbolcu, yaklaşık 7 aydır sahalardan uzak kaldı.

Fenerbahçe'nin kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcuyu kiralamayı hedeflediği de vurgulandı.

Sakatlığı nedeniyle bu sezon yalnızca 6 lig maçında forma giyen Aboubakar, bu karşılaşmalarda 4 gol attı, 1 de asist yaptı. 27 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon ise 28 lig karşılaşmasında 15 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

HASTADAMABDÜLHAMİT:

fenerbahçe kim aboubakar kim. Siz gidin malatyadan sadık gibi adamları transfer edin bunlar sizi aşar. Bu arada küme düşme potasındaki bir takımın yüksek hayalleri olması da şaşırtıcı

11
5
yanıtYanıtla
adam hakli:

Avrupaya gidememis hatta yanimdan bile gecememis takimlara bu isimler gelmez kimi kandiriyorsunuz

8
6
yanıtYanıtla
Ağa:

Yaw yalan haberin bini bin para sizde dee

11
2
yanıtYanıtla
HASTADAMABDÜLHAMİT:

DOLAR 6 TL OLDU, DIŞ GÜÇLERİN ELEKTİRİGE VE SİGARAYA ZAM YAPMASINDAN KORKUYORUM

5
4
yanıtYanıtla
zavalli ali koc:

ufak atin alli koc ta yesin civ civ cik cik

5
3
yanıtYanıtla
yunus can 29:

zamanında almadınız, şimdi diğer oyuncular gibi ya tutarsa diye 7 aydır futbol oynamayan adamı transfer etmeyi düşünüyorsunuz. Tam COMOLLİ kafası işte. Sakat oyuncu arıyorsanız Başakşehirli Empiryanu yu alın.

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gs lıyım fb adına uzuluom artık gercekten hala akıllanmıolar takıma aldıkları adamlara bak ssadık tolga cıgercı bjk den adkları tolgaymı ne ya bu adamalr fb klıtesındemı abubakar felan hıkaye o adama artık bısı olmaz ondan

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title