Haberler

Fenerbahçe'de Kjaer müjdesi: Gelin görüşelim

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesinde eski oyuncusu Kjaer'i transfer etmek için girişimleri olduğu biliniyor. Ancak Sevilla ve oyuncunun istediği ücretler sarı lacivertli ekibe yüksek gelince görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı. Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Comolli'ye transferi tekrar görüşmek için haber gönderdi.

Sevilla'nın ve Simon Kjaer'in istediği rakamlar ile Fenerbahçe'nin teklifi arasında fark olduğu için rafa kalkan transfer görüşmeleri yeniden başlayacak. Üstelik teklif bu kez karşı taraftan geldi. Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Comolli'yi arayarak "Gelin görüşelim" dedi.

COMOLLI İNDİRİME BAKACAK

Şu anda Gustavo transferi üzerinde yoğunlaşan Comolli, Monchi'nin bu çağrısını geri çevirmedi bir görüşme yapmak için sözleştiler. Comolli, fiyatın ne kadar indiğini bu görüşmede görecek.

Fenerbahçe'de Kjaer müjdesi: Gelin görüşelim

YILLIK ÜCRETİNDE İNDİRİM BEKLENİYOR

Takvim'de yer alan habere göre; Ancak mesele Sevilla ile anlaşmakl a da bitmiyor. Kjaer'in istediği yıllık ücreti 3 milyon Euro bandına çekmesi gerekiyor. Eğer iki şık da gerçekleşirse Kjaer çubuklu formayı giyecek.

KJAER YETERİNCE ŞANS BULAMIYOR

Bu arada Kjaer'in Sevilla ile antrenmanlara düzenli olarak çıktığı, idman eksiği olmadığı fakat Sevilla'nın hocası tarafından da kendisine şans verilmediği belirtiliyor. Kjaer kalsa da forma şansı yok.

Fenerbahçe'de Kjaer müjdesi: Gelin görüşelim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (3)

Artik fenerli degilim:

Fener kumeye politik fener

0
4
yanıtYanıtla
by enes:

ZANKA NİN YANİNA KJAERDE GELİRSE. DEFANS SORUNU BİTER

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yahu ali koc takimi neden yaslandiriyorsun anlamiyorum sampiyon olmak icinmi bunlari yapiyorsungenc oyuncularla basla hic olmazsa yetistirilir takimda zamanla oturur yapmayin yasli oyuncularla baslamayin beyler sonuc gine ayni olacak yola genc oyuncularla baslayin ki 5 alti sene dayansinki sampiyonlukta devam etsin

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title