Haberler

Hasan Ali Kaldırım, 2 ay sonra takımla birlikte çalıştı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığı bulunan milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, 2 ay sonra takımla antrenmanlara başladı.

Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisinin hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde başlayan Fenerbahçe'ye Hasan Ali Kaldırım'dan iyi haber geldi.

Hasan Ali Kaldırım, 2 ay sonra takımla birlikte çalıştı!

BAYERN MÜNİH MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Almanya'da düzenlenen hazırlık turnuvası Audi Kupası'nda 30 Temmuz'da oynanan Bayern Münih maçında sakatlanan Hasan Ali, yaklaşık 2 ay sonra takımla çalıştı. Hasan Ali Kaldırım'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Victor Moses ve Mauricio Isla da takımla antrenmanda yer aldı. Isla ve Moses, geçen hafta antrenmanların ilk bölümünde takımla çalışmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (13)

Alexmania:

oh simdi rahatladim 6saraya karsi ilk 11 de oynarsa cok sevinirim ama 6sarayi evinde yenmek hic kolay olmayacak Falcao formundaysa bizi ezip gecerler.

3
31
yanıtYanıtla
CANMEN:

FALCAO DEGIL. . . R. BABEL GS IN DINAMOSU VE VARI YOGU. . . . VE ELBETTE MUSLERA. . . BU IKI HALKAYI ZAPT ET. . . OLDU BITTI. . . . RAHAT OL RENKTAS. . . BIZIM ICIN EN KöTüSü BERABERLIK OLUR. . . .

yanıt6
yanıt2
Alexmania:

CANMEN: Haklisin renktas ah su MUSLERA bizde olsa keske.

yanıt1
yanıt4
CANMEN:

FISEK GIBI GENC KALECIMIZ VAR. . . . BIZIM KALECI SORUNUMUZ OLMADI VE ASLINDA OLMAZDA. . . TüRKIYENIN YERLI KALECI KONUSUNDA üSTüMüZE YOK. . . . AMA TALIHSIZLIKLER ARA ARA OLUR VE DOGALDIR. . . NEDE OLSA INSANLAR VE AYARLI SAAT DEGILLER. . . AYNI SEKILDE MUSLERADA KöTü GüNüNDE OLABILIR. . . MUSLERANIN SU AN COK IYI OLMASI. . . GS TAKIMININ COK ACIK VERMESI. . . . VEDAT EFENDI BITIRIR O ISI. . . . .

yanıt4
yanıt1
boş yapma:

sen fenerli falan değilsin. Falcao sabaha kadar formda olsun cinconun üzerinden geçicez korkunun ecele faydası yok. Korkmayın titreyin

yanıt21
yanıt2
aliiii:

solda realli marcello sağda en formda sağ bek. . . şu zanka rami ve jailsonla heran her dakika gol yiyebilirsin. . . bunu herkes görüyor ama ersun ısrarla hatasında diretiyor serdar ve sadık bunlardan kat vekat iyilerrrr

4
1
yanıtYanıtla
HAK3:

Hasansio emaneti olan ligi almaya geliyor. İşler ciddiye bindi ortalık kızıştı masaya vurma zamanı geldi. Hasansio bazukayı çıkaracak önce cinconu kendi evinde darmadağın edecek ardından şampiyonluk kupasını kadıköye getirecek.

4
1
yanıtYanıtla
burak:

çok iyi fb

2
1
yanıtYanıtla
burak:

çok iyi fb

1
1
yanıtYanıtla
LEZBİYEN SONGÜL:

DERBİ VAR DEMİ BU HAFTA.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title