Haberler

Fenerbahçe'de Gelecek Sezonun Formaları Hazır

Güncelleme:

Bu sezon bekleneni vereyemen ve gelecek sezonu planlayan Fenerbahçe'de 2019/2020 sezonunda giyilecek formaların hazır olduğu ve futbolcuların bu formalarla ligin son maçına çıkma ihtimalleri bulunduğu belirtildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Fenerbahçe yeni sezona her anlamda iddialı ve programlı bir şekilde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'in yeni sezonda giyeceği formaların şimdiden hazır olduğu ve birçok Avrupa takımının yaptığı gibi bu sezonun son maçında yeni sezon formalarını giyme ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Habertürk Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (9)

misafir:

FORMADA DÖRDÜNCÜ YILDIZ VAR MI

5
1
yanıtYanıtla
Kral Aslan CimBom #Antifenev:

1. LigBahce

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

1. lig bahce

4
1
yanıtYanıtla
poyraz bey:

Düne kadar formasında Türk bayrağı arması bulunmayan ve 11 inde Türk oyuncusu bulunmayan CİNCONCUKLAR yorum yapmasın. . plss. .

3
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

Türk Milletine yurt dışında en büyük başarıları kazandıran takımdır GALATASARAY satılmış federasyonun yabancı sınırlaması yüzünden madara olmuştu yakın dönemde hatırlarsın mutlaka. Tarihinde avrupada üst üste avrupada gruptan çıkabilmişliğin var mı bi bak bakalım.

yanıt1
yanıt2
aslan terbiyecisi:

fransız ve rum karışımı cincon pembe formalarıyla ve yabancı 11 i ile muz cumhuriyetinde oynasın. bence mahsuru yok.

yanıt2
yanıt1
kral:

yine gaffurun geceliğine benzeyen formalar çıkarmasalar bari

3
0
yanıtYanıtla
Kayserili:

Doğru düzgün bi forma yapmadılar. Gidin Avrupa takımlarından örnek alın çok mu zor bi forma yapmak onu bile yapamıyorlar .

2
0
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

En azından formaların renkleri mor veya pembe olmadığı kesin... çok şükür... delikanlı adama yakışmaz...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title