Haberler

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın Yerine Gelecek İsim Belli Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kalan 5 haftada kötü gidişat devam ederse taraftarın çok istediği Ersun Yanal ile yollar ayrılacak. Sarı lacivertli ekipte listenin başında ise Abdullah Avcı bulunuyor.

Fenerbahçe'de kötü gidişin faturası Ersun Yanal'a kesildi. Süper Lig'in 16. haftasında göreve gelen Yanal, beklentileri karşılayamadı. Sarı- Lacivertli yöneticiler, tecrübeli hocanın yerine getirmek istedikleri isim için fikir birliğine vardı.

Ligde bitime 5 hafta kala düşme tehlikesinden kurtulamayan Fenerbahçe'de bir operasyon daha kapıya dayandı.

Sezon ortasında Ersun Yanal'ı göreve getirip 1.5 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, tecrübeli hocayla yeni sezonun planlamasını da yapıyordu. Ancak alınan kötü sonuçların ardından Yanal ciddi şekilde tartışılmaya başlandı.

BİRÇOK YÖNETİCİ İSTEMİYOR

Birçok yöneticinin Yanal'la yola devam etmeme konusunda görüş bildirdiği öğrenildi. Eğer kalan 5 haftada kötü gidiş devam ederse operasyonun kaçınılmaz olacağı belirtiliyor. Bu durumda rota Abdullah Avcı'ya dönecek.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın Yerine Gelecek İsim Belli Oldu

SEZON BAŞI DA DÜŞÜNMÜŞTÜ

Başkan Ali Koç'un, Yanal'la yolların ayrılması halinde ilk teklifi Avcı'ya yapacağı belirtiliyor. Koç büyük bir hayranlık duyduğu tecrübeli hocayı sezon başında da göreve getirmeyi düşünmüştü.

AYRILIK KARARI ALACAK!

2014 yılından bu yana Başakşehir'i çalıştıran Avcı'nın şampiyonluğun kaçması halinde kesin olarak ayrılık kararı alacağı belirtiliyor. Avrupa'dan önemli kulüpler de Avcı'yla yakından ilgileniyor.

BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ DE ONDA

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Sezon sonunda Şenol Güneş'le yollarını ayıracak olan Beşiktaş da Abdullah Avcı ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli hocanın nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (78)

misafir:

Kim gelirse gelsin bu oyuncular olduğu müddetçe teknik direktör olarak feriştahı gelse bundan sonra bir şey değişmez. Özellikle yazıyorum. Şu anda Fenerde oynayan tüm futbolcular kasıtlı olarak top oynamıyorlar. Bir el dur oynama nasıl olsa paran cepte diyor. Yenilince üzülmeyen, gol atınca sevinmeyen takımdan ne çıkar? Kimsenin gözünün yaşına bakmadan bunların tamamını bedava ya da gitse fenerden kovacaksın Fenerbahçe nin paf takımı ile devam edeceksin. Yabancıya verilen paraya yazık olur

7
22
yanıtYanıtla
bedlis:

yerli hocayla bu işler yürümez be kardeşim daha anlamadınızmı abdullah avcı fuybol oynatmasını bilmiyo daha gelirse fener küme düşer fener birezilya yada alman hoca lazım gerisi hikaye olur

24
4
yanıtYanıtla
ismail Kartal:

ismail Kartal Getirilmeli ismail Kartal Baskasi Olamaz ismail Kartal

15
2
yanıtYanıtla
CAPS:

bence fenevin teknik adamı Haydar Dümen olsun

13
3
yanıtYanıtla
CAFER:

ÇOK YAKIŞIR HAYDAR DÜMEM

yanıt2
yanıt1
ŞAPKACI:

ABDULLAH AVCI GALATASARAYDA BİR AVRUPALI TERBİYESİYLE BÜYÜMÜŞ ADAM, NE İŞİ VAR İPTİDAİ BİR RUM TAKIMINDA, BENCE ASLA GİTMEZ.

6
9
yanıtYanıtla
en buyuk fener:

evet dogru fransız ısbılırlıkcısı bır emenı takımı yanı onumu demek ıstedınız avrupa terbıyesı den bunu anlıyorum

yanıt1
yanıt2
mete:

şapkacı sen tamda bir şapkacısın yani anladın sen onu, kucakta oturur şapkalarını satarsın bırak bu futbol bilgilerini canım benim

yanıt2
yanıt2
.:

FENEVDE YENİ TEKNİK DİREKTÖR MALDONADO VE YARDIMCISIDA GUİZA

7
6
yanıtYanıtla
KAAN:

ÇARE YILMAZ VURAL

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title