Haberler

Fenerbahçe'de Alper Potuk şoku! Ayrılmak istemiyor

Güncelleme:

Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Fenerbahçe, bir yandan da takımdaki oyuncuları göndermeye çalışıyor. Mehmet Topal ile yollarını ayıran sarı lacivertli ekipte diğer gönderilecek isimlerden olan Alper Potuk yer alıyor. Ancak oyuncu, yüksek ücreti ve 3 yıllık mukavelesi olduğu için buna yanaşmıyor.

Fenerbahçe yönetimi, Mehmet Topal'ın ardından Alper Potuk ile de yollarını ayırmak istiyor.

Yıldız futbolcunun menajerini kulüp binasına çağıran Sarı-Lacivertli yönetim, "Ya alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedelim ya da kulüp bulalım" önerisini yaptı.

Ancak Alper Potuk bu isteğe olumsuz yanıt verdi. Tecrübeli yıldızın 1,8 milyon euroluk maaşı ve 3 yıl sözleşmesi olduğu için Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediği belirtiliyor. Alper hakkında çıkan bu haberler sonrasında sarı lacivertli ekibe gönül veren taraftarlar da oyuncuya sosyal medyada tepki gösteriyor.

ÇALIMBAY: TEKLİF YAPTIK

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Alper Potuk'a teklif yaptıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Alper, Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor" dedi.

6,25 MİLYON EUROYA GELMİŞTİ

Alper Potuk, 2013-2014 sezonunun başında Eskişehir'den Fenerbahçe'ye 6,25 milyon euroya transfer olmuştu. Alper'e karşılık olarak Es-Es'e Orhan Şam ve Bienvenu'nün bonservisi de verilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (29)

Adını yaz:

Ya bi git de Fener rahatlasın be, bi yürü git ya gereksiz

9
3
yanıtYanıtla
futbolist:

Evet Aziz de gitsin FB rahatlasın, Aykut gitsin diye koro halinde bağırdınız, ahada istedikleriniz oldu olmaya devam ediyor, hadi bu sene acemilik yada sizin deyiminizle Aziz in adamları provake edip oynamadılar o yüzden takım bu hale geldi, işte yeni sezon geliyor, zaman dır herşeyi gözteren, sabır edip bekleyelim, bekleyelimde balık baştan kokuyor, Gerçek FB li yi küstürdünüz, bedava bilet alıp sizlere ucuz bilet veren derneklere peşkeş çekiliyor bu takım, hala bağırıyorsunuz şu gitsin bu gitsin,

yanıt0
yanıt0
Kılçık:

Alper e ne kızıyorsunuz anlaşmayı yapan Fenerbahçe kulübü. Ya şartlara uyacak parayı peşin verecek yada belli miktara el sıkısacak yada tıpış tıpış 2 yıl daha kulüpte tutatacak adamda parasını alacak.

8
0
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Fenerbahçeyi sebil niyetine kullanan eski yönetim Alper ile bu maaş karşılığında sözleşme imzalarken hiçmi utanmadılar aceba,işte sözleşme detayları ortada ayıp.

7
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

La oynarken gol atarken iyiydi şimdi kötümü oldu adam. Ben olsam bende gitmem

4
3
yanıtYanıtla
.:

BAKIN BAĞIŞLARINIZ NERELERE GİDİYOR . BU ÜLKEDE BU KADAR AVANAK VARKEN ZENGİN OLMAK ÇOCUK OYUNCAĞI

7
0
yanıtYanıtla
Sözleşmesi neyse o:

Yabancı sınırlandırması getirmek isteyenlere gelsin

6
0
yanıtYanıtla
İmamoğlu:

Alperi kazanıp yıldızlaştırmak yerine Alpere git demek nasıl bir futbol bilgisi, nasıl bir futbol zekası acaba ? Geçen sene kadrodaki en iyileri satıpda 10 yabancı aldınız takım küme düşüyordu. Şimdi Alpere git demek Yaw Ali başkan. Aha bu senede geliyor sen takımı Ersunla şampiyon yapama bak bu taraftar ne Seni, Ne yönetimini, Ne comalliyi, nede ersunu bu takımda tutar aha da sen işin sonuna bak

4
2
yanıtYanıtla
Eyüp66:

Gidermi adam üç yıllık kontrat garanti para ,oyna oynama para gelsin.Fener ol değil projektör olsa taraftar yine bu beceriksiz yönetimlerin borcunu ödeyemez.

5
0
yanıtYanıtla
can:

sahada taraftardan protesto yiyince arkasina bakmadan gider

yanıt0
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title